Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim ben gifrerin damlasini kullaniyorum şırıngayla vermiyorum korkuma hepte yatarak akıtıyorum bi sorun olmadi sukur

Bende damla sıkıyorum sonrada çekiyorum
Şırınga korkuyorum bende ama asil temizleyen o oğlumda daha yeni kullandım 6 yaşına gelince

Her güzelliğin bir bedeli oluyor biliyorsun ki benimkini bilmeyen yoktur artık Ya şöyle söyleyeyim marketteki ürünler bile daha pahalı burda.. Ankara ile kıyasladım bazı ürünler 2 katı fiyatta..
Aboo kız nediiyyiinnn hayat şartlarıda zor yani orası amanınnn

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı kafam karıştı çok. Demir damlası vermedi 6. Ayda başlayacağız dedi orda biraz şaşırdım. Ama en çok da sünnette şaşırdım. Randevu aldık ay sonu yaptırcaz dedim, hata edersin dedi. En uygunu 7 8 yaş dedi. Ne alaka anlamadım ama hep pişik olacak altı geleceksin hocam böyle oldu diye dedi. Zaten bebeğinin cildi hassas egzama oluyor atopik dedi. Pişcek orası, o derinin de bir işlevi var şu anda dedi. Sonra büyüdükçe derisi uzayacak bu neden böyle oldu diyeceksin dedi. Yapmayın şunu ya başkası olsa söylemem ama sen aile dostumuzsun falan dedi. Valla ben yine de yaptırmak istiyorum pek ikna olmadım açıkçası. Sünnetini erken yaptıranlar ya da bu konuda araştıranlar beni bi rahatlatın yav beynimde dedikleri dönüp duruyor

Serumun ne kadarını sıkıyorsun kuzu
Ben gifrer kullanıyorum canım, 1 damlalığın yarısını bir deliğe yarısını diğer deliğe olacak şekilde hızlıca sıkıyorum zaten öbür delikten çıkıyor bi anda. Sonra ağızlıkla çekiyorum. Aslında elektrik süpürgesine takılan aspiratörden de var ama onu hastalıkta ve biraz büyüyünce diye aldım

Ben burun aspiratörunden çekiyorum feci geliyor

Canım çekti ya olsaydı yerdik biz de aynı bu şekilde yaparız

Canım biz 17günlükken yaptırdık henüz hiç pişik falan olmadı oğlum çok şükür. Bence ne kadar erken o kadar iyi. Niye öyle dedi bilmiyorum 7 8yaş çok geç ya

Canım biz 17günlükken yaptırdık henüz hiç pişik falan olmadı oğlum çok şükür. Bence ne kadar erken o kadar iyi. Niye öyle dedi bilmiyorum 7 8yaş çok geç ya
Ben bu soyledikleri icin degil ama 7 8 yasta yaptirmYi dusunuyorum cNim simdi korktum cesaret edemedim

Ben bu soyledikleri icin degil ama 7 8 yasta yaptirmYi dusunuyorum cNim simdi korktum cesaret edemedim
Tercih senin canım tabi ki en iyisini sen bilirsin annesi olarak benim erkek kardeşim geç olmuştu mesela hala hatırlar sünnet oluşunu ben o yüzden hemen yaptırdım açıkcası doktorumuz da en güzeli doğumdan hemen sonra yapmak göbek bağıyla birlikte iyileşir hiç anlamaz demişti bizimkine geç demişti

Ay geçmiş olsun canım ya
Hemen ilaç al gün boyu etkilenmesin bende migren var basim vurdumu bitiyorum
Azaldı şükür ya
Kızlar hangi modeli vardı sizde. Ben de şuan arayıştayım.gözüm xiaominin iyonizerli olan nemlendiricisinde fakat çok pahalı yav
Deerma F301 var bende
Sizin kaka da değişim oldu mu
Olmadı bizde hiç normalde siyah oluyormuş ama demek ki değişiyor ilaçtan ilaca

Vallahi korkumdan yaptiramadim yoksa bende cok isterdim

Ay hatırlar eşim diyor korkumu hatırlıyorum o zamanlar yas kemale erince yapılıyordu
Sunnetciler gezerkene kesilecek varsa geliyordu bide
Ben oğlusu 6 aylıkken yaptırdım keşke daha erken dedim yane
Sen bi daha düşün 1mrw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…