Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim kardeşim abla nolur hemen yaptır yazık çocuğa hatırlamasın dedi yavrum ne hatırlıyosa artık evet ya eskiden bide o toplu sünnetler varmış doğru bak. Ben de eşimi zor ikna etmiştim sünnet için ona kalsa bekliyorduk daha

İlk defa bir doktorun bu şekilde zaman verdiğine sahit oldum
Ne kadar erken o kadar iyi canim

Ay bizim doğuma benzemesede aciyordur
Iyi ki etmişsin bence

Kardeşim 8 yaşında oldu ortalığı yıktı..
Çok acı çekti bana bunu niye yaptınız bilsem yaptırmazdım diye öyle bir ağladı ki antibiyotik kremini bile sürdürmedi çok acıyor diye

Canım doktor şu an mi yaptırmayın yoksa hiç mi yaptırmayın dedi o kısmı anlayamadım pek

Çok acı çekti bana bunu niye yaptınız bilsem yaptırmazdım diye öyle bir ağladı ki antibiyotik kremini bile sürdürmedi çok acıyor diye
Aynısı benim kardeşimin ya. Kız kardeşim ve ben ağlamıştık o ağlıyo diye baya travma olmuş bize ailecek şu an farkettim

Kızlar linçlenmeyeceksem kuranda sünnetten bahsedilmiyor..
Şahsen sağlık açısından küçük bir çocuğun anestezi alıp sağlıklı iken operasyon olmasını doğru bulmuyorum. Bence temizlik ameliyat ile değil su ile yapılır tabii ki herkesin bu konuda farkli düşüncesi var açıkçası ben yaptırmayı düşünmüyorum

Canım biz 17günlükken yaptırdık henüz hiç pişik falan olmadı oğlum çok şükür. Bence ne kadar erken o kadar iyi. Niye öyle dedi bilmiyorum 7 8yaş çok geç ya
Ben de aynı düşünüyorum. Demek ki pişikle alakası yok onca sıcak zamanda olmamış sizde.
Tecrübeli birilerinden duymak rahatlattı. Ben de yaptıracağım
İlk defa bir doktorun bu şekilde zaman verdiğine sahit oldum
Ne kadar erken o kadar iyi canim
Ben de çok şaşırdım ya bi anda çok sert bi tepki verdi hem.
Canım doktor şu an mi yaptırmayın yoksa hiç mi yaptırmayın dedi o kısmı anlayamadım pek
O zaman ikna edemem hocam 7 8 yaş çok büyük, hatırlasın istemiyorum dedim. Eşim de hiç yaptırmayalım dedi şakasına. Doktor da evet bana kalsa hiç yaptırmayın dedi ajdjfpf deli mi ne
Benim kardeşim de 8 yaşındaydı ve çok ağladı günlerce. Pansumanı kanadı kurudu falan ay hatırlamak bile istemiyorum. Sünneti yaptıracağım doktor çocuk cerrahı zaten. Onunla görüştüğümde bana ilk 3 ay yapmayalım bebeğin kolik durumu değerlendirelim demişti. Şimdi 5 aylık olacak, 6 aylığa kadar en uygun zaman dedi. Hiç kafamı bulandırmayayım

meliyke merhabaa siz wellgro nun bebeyatmazından almıştınız sanki dolaptan. memnun kaldınız mı? bebek sevdi mi? güvenli mi? hazır ebebek indirimi varken ben de alayım diyorum da emin olamadım.
Merhaba,wellgro bebeyatmaz guzel,görsel açidan da digerlerine gore daha şık..bebek guvenligi guzel,bayaa da buyuk bişey. kumaşini elde yikamak gerekiyomuş yanlardan dikişler atmasin diye.ben dolaptan aldigim halde dikişler gayet guzel duruyo.elimde yikadim ben de ama..
Bide bacaklarin arasindan gecirme şeysi yok bazen bebek kendini kaydirabiliyo ama cok problem olmuyo,soyledigim şeyi tahmin edebilirsin..
Genel olarak memnunum..

Ben bakmadıydım kuzum ama iyi oldu bende merak ediyordum nasıl diye nexus almıştın dimi pil ile mi çalışıyor şarjlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…