- 1 Ağustos 2022
- 1.009
- 2.442
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #76.561
Hahah annem de senin gibi diyorBüyük muammavalla her gün yemek düşünmekten yıldım.
Tavuk çıkardıydım buzluktan bezelyeli havuçlu tavuk yemeği yapıyım bari. Yanına ne yapsamBüyük muammavalla her gün yemek düşünmekten yıldım.
Aynen öyle canım haziran ayında pişik olmadı yani onunla ilgisi yok bencede. Hiç yaptırtmıcak o baksanaBen de aynı düşünüyorum. Demek ki pişikle alakası yok onca sıcak zamanda olmamış sizde.
Tecrübeli birilerinden duymak rahatlattı. Ben de yaptıracağım
Ben de çok şaşırdım ya bi anda çok sert bi tepki verdi hem.
O zaman ikna edemem hocam 7 8 yaş çok büyük, hatırlasın istemiyorum dedim. Eşim de hiç yaptırmayalım dedi şakasına. Doktor da evet bana kalsa hiç yaptırmayın dedi ajdjfpf deli mi ne
Benim kardeşim de 8 yaşındaydı ve çok ağladı günlerce. Pansumanı kanadı kurudu falan ay hatırlamak bile istemiyorum. Sünneti yaptıracağım doktor çocuk cerrahı zaten. Onunla görüştüğümde bana ilk 3 ay yapmayalım bebeğin kolik durumu değerlendirelim demişti. Şimdi 5 aylık olacak, 6 aylığa kadar en uygun zaman dedi. Hiç kafamı bulandırmayayım
Demir için bir şey diyemem benim doktorum eksik diye vermiyoruz dışardan gelecek Demir’e ihtiyacı olduğu için veriyoruz gibi bir şey demişti.Kızlar bugün doktor randevumuz vardı kafam karıştı çok. Demir damlası vermedi 6. Ayda başlayacağız dedi orda biraz şaşırdım. Ama en çok da sünnette şaşırdım. Randevu aldık ay sonu yaptırcaz dedim, hata edersin dedi. En uygunu 7 8 yaş dedi. Ne alaka anlamadım ama hep pişik olacak altı geleceksin hocam böyle oldu diye dedi. Zaten bebeğinin cildi hassas egzama oluyor atopik dedi. Pişcek orası, o derinin de bir işlevi var şu anda dedi. Sonra büyüdükçe derisi uzayacak bu neden böyle oldu diyeceksin dedi. Yapmayın şunu ya başkası olsa söylemem ama sen aile dostumuzsun falan dedi. Valla ben yine de yaptırmak istiyorum pek ikna olmadım açıkçası. Sünnetini erken yaptıranlar ya da bu konuda araştıranlar beni bi rahatlatın yav beynimde dedikleri dönüp duruyor
Ay ne güzel yapıyorsun ben daha cesaret edemedimBen gifrer kullanıyorum canım, 1 damlalığın yarısını bir deliğe yarısını diğer deliğe olacak şekilde hızlıca sıkıyorum zaten öbür delikten çıkıyor bi anda. Sonra ağızlıkla çekiyorum. Aslında elektrik süpürgesine takılan aspiratörden de var ama onu hastalıkta ve biraz büyüyünce diye aldım
Boylesini ilkkez duydum yaşayanlarında böyle yaşadığınıda duymadım şahsen ama şu demir işi banada verdide devlet veriyor dedi o dedi kabız flaan yaparsa bunu ocean microfer alırsınız dedi hatta benim bile kafam çok karıştı sağlıkocağı ne vericek bilmiyorumKızlar bugün doktor randevumuz vardı kafam karıştı çok. Demir damlası vermedi 6. Ayda başlayacağız dedi orda biraz şaşırdım. Ama en çok da sünnette şaşırdım. Randevu aldık ay sonu yaptırcaz dedim, hata edersin dedi. En uygunu 7 8 yaş dedi. Ne alaka anlamadım ama hep pişik olacak altı geleceksin hocam böyle oldu diye dedi. Zaten bebeğinin cildi hassas egzama oluyor atopik dedi. Pişcek orası, o derinin de bir işlevi var şu anda dedi. Sonra büyüdükçe derisi uzayacak bu neden böyle oldu diyeceksin dedi. Yapmayın şunu ya başkası olsa söylemem ama sen aile dostumuzsun falan dedi. Valla ben yine de yaptırmak istiyorum pek ikna olmadım açıkçası. Sünnetini erken yaptıranlar ya da bu konuda araştıranlar beni bi rahatlatın yav beynimde dedikleri dönüp duruyor
Bulgur ya da pirinç pilavıTavuk çıkardıydım buzluktan bezelyeli havuçlu tavuk yemeği yapıyım bari. Yanına ne yapsam
Kizz helee arada boyle gell hahahaha ben cok kararsız kaldım yemek için ama daha dun yedik tavuğuTavuk çıkardıydım buzluktan bezelyeli havuçlu tavuk yemeği yapıyım bari. Yanına ne yapsam
Kız birde bu ara annemle de uğraşıyorum. Çocuk gibi gece uyumuyor sabah hep uyumaya çalışıyor. Ne edeceğimi bilemedim yemeğide bu ara ben yapıyorumHahah annem de senin gibi diyorbana hava hoş eşim Tr'de değil
Kişisel tercih tabi ki linçlenmezsin benceKızlar linçlenmeyeceksem kuranda sünnetten bahsedilmiyor..
Şahsen sağlık açısından küçük bir çocuğun anestezi alıp sağlıklı iken operasyon olmasını doğru bulmuyorum. Bence temizlik ameliyat ile değil su ile yapılır tabii ki herkesin bu konuda farkli düşüncesi var açıkçası ben yaptırmayı düşünmüyorum
Ya bak şu demir de canımı sıktı şimdi. Sağlık ocağı vermek istedi aşı olurken, ben dışarıdan alcam dedim. Acaba alıp kullansam mı doktoru dinlemesem? Sünnet kesin yaptıracağım ben ikna olmamıştım zaten şimdi içim rahatladı sizle konuşunca.Demir için bir şey diyemem benim doktorum eksik diye vermiyoruz dışardan gelecek Demir’e ihtiyacı olduğu için veriyoruz gibi bir şey demişti.
Sünnet içinde ne zaman düşünüyorsunuz diye sordu hocam bizim orda 3 aydan önce yapmıyorlar bende bu aralar düşünüyorum çok büyümeden dedim. 6 aydan önce yaptırırsanız iyi olur demişti. Hatta bende ne zaman dönüyor bebeler diye sormuştum 5. Ay itibari ile dönmüş olurlar genelde demişti. Geçende bilgisini verdim sünnet olduk şöyle diye. Gayet güzel dedi.
Önce 1 deliğe sıkıp hemen yüzü dışa bakacak şekilde kaldırıyorum ben arkasında oluyorum 45 derece eğimli şekilde tutuyorum akıyor baya o esnada. Vurmuyorum sırtına. Sonra diğer burna geçiyorum soluklanınca. Hiç ağlamıyor hatta artık yan çevirince ağzını açıp gözlerini kısıyor gelmesini bekliyor ahahahshAy ne güzel yapıyorsun ben daha cesaret edemedimBizim doktor ayakta yaptı aynı işlemi benim bebe şok
Sonrasında kaldırıp sırtına vuruyor musun? Yoksa önce bir deliğe sıkıp biraz bekleyip sonra çevirip diğer deliğemi sıkıyorsun?
En azından demir kullan demiş yani benimki 6. Ayda dedi attı ya. Alsam mı acaba newvit ya da b ile başlayan bitane daha vardı iyi olandan. Sağlık ocağında uzattılar bana da ben almadım bakmadım bileBoylesini ilkkez duydum yaşayanlarında böyle yaşadığınıda duymadım şahsen ama şu demir işi banada verdide devlet veriyor dedi o dedi kabız flaan yaparsa bunu ocean microfer alırsınız dedi hatta benim bile kafam çok karıştı sağlıkocağı ne vericek bilmiyorum
Gecmis olsun canimAy kızlar güne mide bulantısı ve baş ağrısı ile başladım. Midem fena ya
Cok zor yaa evladın var ama ne vericeksin bilmiyosun bakalım şu 19 ekim geleydide aşıya gitcem bakalım ne vercek bakcam içirmedenYa bak şu demir de canımı sıktı şimdi. Sağlık ocağı vermek istedi aşı olurken, ben dışarıdan alcam dedim. Acaba alıp kullansam mı doktoru dinlemesem? Sünnet kesin yaptıracağım ben ikna olmamıştım zaten şimdi içim rahatladı sizle konuşunca.
Önce 1 deliğe sıkıp hemen yüzü dışa bakacak şekilde kaldırıyorum ben arkasında oluyorum 45 derece eğimli şekilde tutuyorum akıyor baya o esnada. Vurmuyorum sırtına. Sonra diğer burna geçiyorum soluklanınca. Hiç ağlamıyor hatta artık yan çevirince ağzını açıp gözlerini kısıyor gelmesini bekliyor ahahahsh
En azından demir kullan demiş yani benimki 6. Ayda dedi attı ya. Alsam mı acaba newvit ya da b ile başlayan bitane daha vardı iyi olandan. Sağlık ocağında uzattılar bana da ben almadım bakmadım bile
Kayısı kompostosu yaptıydım pilav yapayım Bi deBulgur ya da pirinç pilavıbirde komposto yap ne meyvesi varsa artık.. Kaç çeşit yapıyorsun. Bence bu kadar yeter
Tabiki sizin tercihiniz ama senin eşin falan yabancıydı galibe kv rus demiştin. Mesela ben şimdi yaptırmasam bile büyükler başlar ilerde eee sünnet ne zaman diye baskılara o yüzden kültürel olarak adet yerini bulsun istiyor insan. Zaten anestezi olmayacak sadece 1 iğne ile bölgesel uyuşturacakmış. Ben de hatırlamasını istemediğim için olsun bitsin istiyorum. Nasılolsa illaki olacak. Sen hiç mi düşünmüyorsun yaptırmayı? Bizim doktor da o kafadaKızlar linçlenmeyeceksem kuranda sünnetten bahsedilmiyor..
Şahsen sağlık açısından küçük bir çocuğun anestezi alıp sağlıklı iken operasyon olmasını doğru bulmuyorum. Bence temizlik ameliyat ile değil su ile yapılır tabii ki herkesin bu konuda farkli düşüncesi var açıkçası ben yaptırmayı düşünmüyorum
Amin inşallah Allah bütün bebislere sağlık sıhhat versinKişisel tercih tabi ki linçlenmezsin bencePeygamber sünneti olduğu için yaptırıyoruz ileriye dönükte faydalı olduğuna inanıyoruz enfeksiyon vs durumlara karşı. Allah bebeklerimize sağlık versin
Bizim doktor 4 ay 1 günlükken Bestiron önerdi. 1 yaşa kadar kullanalım, Diş boyamaz kaç kilo ise o kadar damla verelim dedi.Ya bak şu demir de canımı sıktı şimdi. Sağlık ocağı vermek istedi aşı olurken, ben dışarıdan alcam dedim. Acaba alıp kullansam mı doktoru dinlemesem? Sünnet kesin yaptıracağım ben ikna olmamıştım zaten şimdi içim rahatladı sizle konuşunca.
Önce 1 deliğe sıkıp hemen yüzü dışa bakacak şekilde kaldırıyorum ben arkasında oluyorum 45 derece eğimli şekilde tutuyorum akıyor baya o esnada. Vurmuyorum sırtına. Sonra diğer burna geçiyorum soluklanınca. Hiç ağlamıyor hatta artık yan çevirince ağzını açıp gözlerini kısıyor gelmesini bekliyor ahahahsh
En azından demir kullan demiş yani benimki 6. Ayda dedi attı ya. Alsam mı acaba newvit ya da b ile başlayan bitane daha vardı iyi olandan. Sağlık ocağında uzattılar bana da ben almadım bakmadım bile
Devletin karşıladıkları genelde içerik temiz olmuyor kuzum hiç bakma bile bence.. Birde zaten eskisi kadar karşılama payında olmuyorCok zor yaa evladın var ama ne vericeksin bilmiyosun bakalım şu 19 ekim geleydide aşıya gitcem bakalım ne vercek bakcam içirmeden
Ben de bestiron alıp kullancam galiba, doktor ne derse desin ya içime sinmedi vermemek. İnternetten mi aldın? Kilo başına 1 damla ve aç karına dimi?Bizim doktor 4 ay 1 günlükken Bestiron önerdi. 1 yaşa kadar kullanalım, Diş boyamaz kaç kilo ise o kadar damla verelim dedi.
Birde 6 aya kadar lokal yapılıyor demişti sünnet için kuzum onu demeyi unutmuşum.
Şu atak sünnet aşı felan geçsin yavrucuğunun üstüne birde serum fizyolojik ile gitmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?