Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen öyle canım haziran ayında pişik olmadı yani onunla ilgisi yok bencede. Hiç yaptırtmıcak o baksana

Demir için bir şey diyemem benim doktorum eksik diye vermiyoruz dışardan gelecek Demir’e ihtiyacı olduğu için veriyoruz gibi bir şey demişti.
Sünnet içinde ne zaman düşünüyorsunuz diye sordu hocam bizim orda 3 aydan önce yapmıyorlar bende bu aralar düşünüyorum çok büyümeden dedim. 6 aydan önce yaptırırsanız iyi olur demişti. Hatta bende ne zaman dönüyor bebeler diye sormuştum 5. Ay itibari ile dönmüş olurlar genelde demişti. Geçende bilgisini verdim sünnet olduk şöyle diye. Gayet güzel dedi.

Ay ne güzel yapıyorsun ben daha cesaret edemedim Bizim doktor ayakta yaptı aynı işlemi benim bebe şok
Sonrasında kaldırıp sırtına vuruyor musun? Yoksa önce bir deliğe sıkıp biraz bekleyip sonra çevirip diğer deliğemi sıkıyorsun?

Boylesini ilkkez duydum yaşayanlarında böyle yaşadığınıda duymadım şahsen ama şu demir işi banada verdide devlet veriyor dedi o dedi kabız flaan yaparsa bunu ocean microfer alırsınız dedi hatta benim bile kafam çok karıştı sağlıkocağı ne vericek bilmiyorum

Kizlar sağlıkocagında verenler nasıl iyimi? Demiri alan varmi

Hahah annem de senin gibi diyor bana hava hoş eşim Tr'de değil
Kız birde bu ara annemle de uğraşıyorum. Çocuk gibi gece uyumuyor sabah hep uyumaya çalışıyor. Ne edeceğimi bilemedim yemeğide bu ara ben yapıyorum Bir sürü iş var anam kalksın diye bekliyorum

Kişisel tercih tabi ki linçlenmezsin bence Peygamber sünneti olduğu için yaptırıyoruz ileriye dönükte faydalı olduğuna inanıyoruz enfeksiyon vs durumlara karşı. Allah bebeklerimize sağlık versin

Ya bak şu demir de canımı sıktı şimdi. Sağlık ocağı vermek istedi aşı olurken, ben dışarıdan alcam dedim. Acaba alıp kullansam mı doktoru dinlemesem? Sünnet kesin yaptıracağım ben ikna olmamıştım zaten şimdi içim rahatladı sizle konuşunca.
Önce 1 deliğe sıkıp hemen yüzü dışa bakacak şekilde kaldırıyorum ben arkasında oluyorum 45 derece eğimli şekilde tutuyorum akıyor baya o esnada. Vurmuyorum sırtına. Sonra diğer burna geçiyorum soluklanınca. Hiç ağlamıyor hatta artık yan çevirince ağzını açıp gözlerini kısıyor gelmesini bekliyor ahahahsh
En azından demir kullan demiş yani benimki 6. Ayda dedi attı ya. Alsam mı acaba newvit ya da b ile başlayan bitane daha vardı iyi olandan. Sağlık ocağında uzattılar bana da ben almadım bakmadım bile

Cok zor yaa evladın var ama ne vericeksin bilmiyosun bakalım şu 19 ekim geleydide aşıya gitcem bakalım ne vercek bakcam içirmeden

Tabiki sizin tercihiniz ama senin eşin falan yabancıydı galibe kv rus demiştin. Mesela ben şimdi yaptırmasam bile büyükler başlar ilerde eee sünnet ne zaman diye baskılara o yüzden kültürel olarak adet yerini bulsun istiyor insan. Zaten anestezi olmayacak sadece 1 iğne ile bölgesel uyuşturacakmış. Ben de hatırlamasını istemediğim için olsun bitsin istiyorum. Nasılolsa illaki olacak. Sen hiç mi düşünmüyorsun yaptırmayı? Bizim doktor da o kafada

Bizim doktor 4 ay 1 günlükken Bestiron önerdi. 1 yaşa kadar kullanalım, Diş boyamaz kaç kilo ise o kadar damla verelim dedi.
Birde 6 aya kadar lokal yapılıyor demişti sünnet için kuzum onu demeyi unutmuşum.
Şu atak sünnet aşı felan geçsin yavrucuğunun üstüne birde serum fizyolojik ile gitmeyeyim

Ben de bestiron alıp kullancam galiba, doktor ne derse desin ya içime sinmedi vermemek. İnternetten mi aldın? Kilo başına 1 damla ve aç karına dimi?
Evet evet cerrah da öyle dedi, 6 Aya kadar en konforlusu dedi. Yaptıracağım kesin.
Evet ya bu ara çok yükleniyorlar bebişlere. İnşallah 6 aydan sonra biraz rahat eder yavrucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…