Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dr oyle dedi nebileyim o demedi bişe bu eşimde tutturdu bi bakalım neye bakcan limoniyim onlada zatne bu konuda bezdirdi beni bukonuda anlasamıyoruz
Ulan doktor vermiş. Senin doktorda garip niye sağlık ocağınınkini dene kabız yaparsa bunu al dio. Direkt verdiğimi başla desene

Ben internetten korkuyorum orijinal olmaz diye eczaneye perşembe akşam üstü istedim depodan gelicek dedi. Ödemesini yaptım almaya gidemedim dün bugün alıcam inşallah ya 134 TL gibi bir şey ödedim sanırım.
Sordum ne kadar süre aç olmalı diye doktora muayenede.. Yarım saat ya da 1 saat dedi. Tok bile olur ama emilimi az olur o zaman dedi.

Dr oyle dedi nebileyim o demedi bişe bu eşimde tutturdu bi bakalım neye bakcan limoniyim onlada zatne bu konuda bezdirdi beni bukonuda anlasamıyoruz
Sen baskın çık benimki hiç bu konuda bir şey demiyor çünkü araştırdığımı biliyor. İşinede geliyor tabi

Reactions: Jou
Evet eşim rus olduğu halde bana da baskı yapıyorlar ama kararım net herkesin kendi çocuğu isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz

Yok kuzu paraben var 5 para etmez sağlık ocağının verdiği d vitamini de demir ilacı da
Ilk aldığımızda parayla aldırmıştı orda hemşire sonr abitince busefer ordan başka biri verdi bizde şaşırdık niye parayla aldırdıda şuan verdiler diye demek bise biliyoki aldırmıştı ama eşim araştırdı aynı dedi başladım vermeye

Sen instagramdan premanın paylaşımını göster olmadı eşine

Reactions: Jou
D vitaminini mi hemşirenin verdiğini kullanıyorsunuz. Kullanmayın beee paraben var hep onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…