Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok sağol canımm senin doktorunu çok seviyorum daha önce de demiştim. Sen de çok titiz araştırıyorsun maşallah son olarak ebebekte var bestiron. Müsait olduğunda bakabilir misin seninkiyle aynı mı?

Kızlar Buda atopik dermatit ile ilgili yazısı belki işinize yarar.
Ya bu dermatitten ben de çekiyorum yıllardır. Hep temiz içerikli deterjan kullanırım ama bilemiyorum yıllardır ara ara ensemde olur. Belki de stres? Şimdi bebeğimin de öyle olduğunu söyledi dr. Kulak arkasında hafif bir kuruluk var yediklerimden olabilir bisküvi çikolata falan çok tüketiyorum

Kuzum paketli gıdalar vs her şey tetikliyor. Etrafımızda her şey kimyasal çünkü.. Deterjanlar, şampuanlar, yumuşatıcılar, işlenmiş gıdalar, kullandığımız bakim ürünleri, ıslak mendiller, alışveriş fişleri vs resmen sektör insanları zehirlemeye yönelik çalışıyor benimde 2 yıldır ellerimde çok fena egzama tarzı bişiler oluyor sabun vb temizlik ürünlerine maaruz kalınca araları yarılıyor. Pril fairly gibi markalara hiç değemiyorum bile hemen yarılıyor elim. Frosh nispeten daha iyi ama daha pahalı.. Mesela bence oda çok temiz içeriğe sahip değil incelemedim bir ara onuda inceleyeceğim bebe az daha büyüsün

Çok sağol canımm senin doktorunu çok seviyorum daha önce de demiştim. Sen de çok titiz araştırıyorsun maşallah son olarak ebebekte var bestiron. Müsait olduğunda bakabilir misin seninkiyle aynı mı?
Daha elime geçmedi alınca atayım fotosunu.. Bu arada Catlak-kurabiye önce kullanmaya başladı. Bende e bebekten resim attıydım geçen buraya bestiron aynı mı diye saolsun resim attı oda bebeğine kullandığının.. ebebekteki ile aynı idi.
Çok değişim cümle kurmuşum inşallah anlaşılmıştır

Aa kız e bebekte varmıymış. Ne kadar fiyatı orada biz 30 ml 125 e aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…