Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın
Folbiolun çok fazla dozda olduğunu okumuştum ben de..sanırım devlet sadece onu karşıladığı için veriliyormuş yanlış bilmiyorsam.

O zaman da heyecandan olmuştur anlık olup geçiyorsa ya da işte az bir sure ise korkma ben doktorumla konuştum bu konuyu. Bana da çok oluyor kulaklarım patlayacak sanıyorum bazen
Aaaa evet doğru cok heyecanlıydimm hala atıyor şuan mesela pek geçtide değil yanii ilkdefada böyle birşey duyuyorum bende kızzz demekki normall korktum da dedim niye böyle atıyor
Günaydın kuzum

Kız geçen dedim ya 2 3 gün boyunca sabah uyanınca sol kulağım kapalı gibi diye demek normal şeyler bunlar Tansiyonun falan düştüyse belki ondan da olabilir
Heee kuz demiştin dimi ben onu anlamadım demekkii senin solda atmış benimde sağda atıyor resmen kalp sağda
eve geçince bi bakarızz evde var tansiyon ölçüsü ayyy benim çok agır midem bulanıyo sabah dün sabah çok kötüydüm azdaha kusacağidim arabada

Bende geceye kadar çok kötüydüm dün. Yatarken prilam içtim çok şükür iyiyim 7 den beri ayaktayım

Reactions: Jou
Bu kulak işi Normal demekkii ya bakalum benim nekadar sürcek sağol kuzumm içim rahatladı
Mide buay daha çok kotü olabilirmiş
Aynen demek tavan yapıyor

Ben tansiyona bağladım benimkini 8-5 falan çıkıyordu o dönem ölçtüğümde. Yorgunluk vs etkiler tabi vücut değişti artık hormonlar falan

Reactions: Jou
Aynen demek tavan yapıyor

Ben tansiyona bağladım benimkini 8-5 falan çıkıyordu o dönem ölçtüğümde. Yorgunluk vs etkiler tabi vücut değişti artık hormonlar falan
Ooyyy oyyy bebeğin gelişimine alışmaya çalışıyor vucut yabancı cisim varmış gibii etki ediyor bunlarr alışmaya çalışıyorr zaten 2 haftadır hep evde otur otur hiç yorulmuyordum atmıyordu sanırım yorgunluktan

sweetgirlcandy

Selam benim midem ağzımda gibi sürekli böyleyim alışverişe gittik eşimle bu midem yüzünden eve stok almaktan zorlandım çok şükür kusma yok ama mide fena

Selam benim midem ağzımda gibi sürekli böyleyim alışverişe gittik eşimle bu midem yüzünden eve stok almaktan zorlandım çok şükür kusma yok ama mide fena
Cok kötü 1haftadır pek yoktu aslında ama herhalde 9 haftalık olunca durumlar dahada ağırlaştı sadece sabahları oluyo benim bide aç kalınca anında bulanıyorr selamm canım benim bu arada

Cok kötü 1haftadır pek yoktu aslında ama herhalde 9 haftalık olunca durumlar dahada ağırlaştı sadece sabahları oluyo benim bide aç kalınca anında bulanıyorr selamm canım benim bu arada
Bende bu 3 gündür modum çok düştü eyvaah daha başındayız ilerde nasıl çekicez bilmiyorum dün gece midem zil çaldı uyuyamadım kalkıp ekmek arası tereyağı yedim şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…