Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa 13 le 16 hafta arası oğreniliyor kuzum ya sanırımm 5 hafta varr aralık ilk haftalarında öğrenirizz
Ayyy çok heyecanlı sağ salim o günlere geliriz inşallah kız bişi sorucam instagram da ultrason kağıdıyla tahmin yapıyorlar baktığım kadarıyla herkesin çıkmış çok merak ettim nasıl biliyor ya 7 haftalıktan itibaren biliyor

Haaa bilmem aslında çok erken tahmin değilmii bana çin takvimi yaptılarr erkek diyolarr sen yaptınmı onu

Haaa bilmem aslında çok erken tahmin değilmii bana çin takvimi yaptılarr erkek diyolarr sen yaptınmı onu
Ben çin değilde o ultrason kağıdına bakıp tahmin yapan yere sordum bir kız bir erkek dedi allahın izniyle inşallah en doğrusunu allah bilir tabi kesin konuştu

Reactions: Jou
Ben çin değilde o ultrason kağıdına bakıp tahmin yapan yere sordum bir kız bir erkek dedi allahın izniyle inşallah en doğrusunu allah bilir tabi kesin konuştu
Oyle tabiii amaan sağsaliim olsunda erkek kiz farketmezz sadece insan cinsiyetini merak ediyorr

Senin normal yolla mı?
Benim aslında mucize gibi oldu kuzum ben 4 senelik evliyim 3 senedir korunmuyorum birşeyimizde yok ama arada bi çatlardı yumurtam bi catlamazdı sonra klomenler kullanırdım aşılama bile oldum fayda etmedii ensonda 8 9 ay iyice saldım kendimi olmuyo napalim dedim vardır bi zamanı dedim ensonda eylülde oldu oldu olmadı tüp bebek diyordum beklemeye gücüm kalmamıştıkii o ay hamileyimm bide nisanda ben korona olmuştum hep adetlerim şaşmıştı 4 ayda 2 sefer regl oldum agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdimm adetimi iyice düzelttii sonra eylulde hep yürüyüş yaptımm sağlikli beslendim kilo verdim yüruyüş yaparken dedim belki yumurtalarım hareketlenirr sonra adetimden 1 hafta önce bıraktım belki vardır birsey dedim yormiyim kendimi dedimkiiiiii ekim ayında hamile olduğmu öğrendim saka gibiydii ultrasonda görmeden inanamadım test bile yanıltabilir diyordum bide adetimde 5 gün önce regl oldum ama bildiği kan o aksam a dogru kahverengileştii 2ci gün 3 cu gun gene aynı oldu kesildi birden alla alla dedim hicte olmazdı çünkü nese bi test yapiyim derken öğrendim ve 2 saat sonra foşur foşur kanama geçirdim kese etrafımda çok vardı kanamam bebek düşebilirde düşmeyebilirde dedi ve çok şükür tutundu ❤❤

Bizim gibi kadınların çok hikayesi var gerçekten sabırdan ötesi yok çok şükür isyan etmedim hiç sessizce bekledim hep hayırlısı dedik Rabbim ödüllendirdi allaha şükürler olsun inşallah allah tüm isteyen annelere hayırlı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…