Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Henüz ailem dışında kimse bilmediği için tahmin yürüten yok etrafımda.
Bu gidişle cinsiyeti öğrendikten sonra herkese söyleyeceğim için sinir olmama gerek kalmayacak sanırım.
en güzeli gerçekten .sağlıklı olsun demek yerine böyle saçma saçma tahmin yürütmeleriyle sinirini bozmaktansa, söylememek daha iyi.

Aslında bende takilmam çok fazla bu tarz seylere de .gorumcemin çin takvimine bakıp da erkek deyip gidip üstüne bir de olur olmaz kıyafet alması bana çok aptalca geldi yani. bende gorumceyim de kendimi onların yerine bir türlü koyamadım çünkü mantığım yaptığını almadı. Çok şükür iki de yigenim var önce sağlıklı olsunlar diye dua ettim hep.

Yani yaptığı saçmalık böyle yapsa biri benimde canım sıkılır

Tabi canım Allah razı olsun benimki üst katımda da noluyor insan oğluna olsun yemek gönderir hadi ben küsüm de Gerçi kadın yemek yapmadığı için
Aman Allah ellerine düşürmesin oylesine. En güzeli mesafeli olmak küs olma ama çok da yüz göz olma bence kuzum.
Yani yaptığı saçmalık böyle yapsa biri benimde canım sıkılır
Valla Allah'a dua ediyorum sürekli inşallah sağlıklı hayırlı bir kız evladım olur da saçma sapan inançları terse çıkar. O zaman acicam ağzımı konuşucam noldu boş inanciniza diye.

Mesafe yetmedi canım kadın öyle böyle biri değil tanısan anlarsın yani. Son yaptıklarından sonra sildim tamamen onu.

Yok yani sağlıklı olsun kızı erkeği mi var bazı insanlardaki bu ne erkek merakıdır anlamıyorum

kesinlikle öyle evladın kızı erkeği olmaz. önce sağlıklı olması daha sonra anaya babaya vatana hayırlı bir birey olması için dua edilir bizde. ben de bunlarda gördüm bunu gerçekten.

Valla benimde durumum benzer sayılır. Bana bir zararı yok ama ilk zamanlar yaptiklarindan dolayı bir daha içim isinamadi. O da zaten beni benimseyemedi bilemiyorum. Aramızdaki ilişki oldukça mesafeli. ama çok özeniyorum gelinine kızı gibi yaklaşan annelere. zaten öyle de olmadı. büyük olan küçüğe sevgi gostermeli ki küçük de sevildiğini bilip saygısını sevgisini hürmetini sunmalı.

Bende öyle ısınamadım sonra eşim için görmezden geldim ama kadın diktatör gibi devam etti her şeye karışmaya evimi basmaya. Son olayda da bende karşılık verdim ilk kez bu zamana kadar susmuştum. Bana çocukla ilgili bir şey söyledi ben çıldırdım ondan sonra bitirdim tamamıyla her şeyi.

İnan bende annem gibi olsun istemiştim. Aynı apartmanda gidelim gelelim sürekli diye düşünmüştüm ama olmadı. Kendi kızı yok milletin yanında beni çok seviyor gibi davranıp başka zaman mahkeme duvarı gibi durmayla olmuyor yani bu işler. Sonra ben soğuk oldum

Maalesef insanlarda bu cinsiyet karmaşasını bitirmek mümkün değil gibi benim 3.gebeliğim Allah nasip ederse 2 kızım var Çok şükür varlıklarına şimdi milletin dilinde oğlanı bulmaya doğuruyo sanırım 37 yaşındayım bide gerçekten insanların ağzını kapamak çok zor 4 sene evlat hasreti yaşadım ben kimse bilmedi çok üzüldüm varmı varmı diye sorduklarında sonra ıkısı peşpeşe oldu bu ne acele dediler ıkıncı de kız oldu aaa hayırlısı artık dediler insanlar der habire der yani canı gönülden eşimin de benimde duan sağlıklı ömürlü hayırlı evlat olması bir kızım daha olursa dünyalar benim olur kız evlat öz evlat demişler diyorum eşime yaşlanıyoruz yanımızda olur erkek gelirse şükür eder bu dünyada onunda tadına baktırdığı için hamd ederim yani Rabbim hangisini hakkımızda hayırlı kıldıysa artık hepimiz için öle olsun uzattım ama sonuç ilk de olsa 2.de 3.de insanlar hep bi yorum peşinde ben şimdiye kadar hiç bi kimseye bebek varmı yokmu 2.yi düşünüyomusun diye sormadım ayıptır edeptir ya

Valla cahil o kadar çok kafa var ki ablamın kayınvalidesi de olur olmaz laflar etti çocuk konusunda ama işte naparsin ki altlı üstlü o da. Katlanmaya çalışıyor .

Ah tatlım bende 2.5 sene evli kaldım kısır mısın dediler niye çocuk yapmıyorsun bilmem ne olur olmaz laflar. Hicbir zaman aldırış da etmedim. Artık yaşım dolayısıyla bir tane Rabbimden istedim çok şükür nasip etti. İnşallah hepimizin evladı sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar olur.

Yorumlarınız çok ilgimi çekti zor şeylerden geçmişsiniz bu yazınızı okurken de aklıma takıldı siz tüp bebek ile hamile kaldınız bir sürü de rahatsızlıklarınız varmış ilaç kullanıyorsunuz ama kese ve kalp atışı için gitmemişsiniz ilaçlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz acaba her birinin önemi büyük ne de olsa

Kızlar bir şey soracağım. Ben folbiol folik asit kullanıyordum, doktorum 8+1deyken kesti, gerek yok artık, decavite geçelim dedi. Folik asiti bu kadar erken başka bırakan var mi? Doktorlariniz ne dedi?

Kızlar bir şey soracağım. Ben folbiol folik asit kullanıyordum, doktorum 8+1deyken kesti, gerek yok artık, decavite geçelim dedi. Folik asiti bu kadar erken başka bırakan var mi? Doktorlariniz ne dedi?
Decavit’in içinde de folik asit var canım.
Bana başta Decavit vermişti, kan değerlerim çok yüksek gelince Folbiol’e geçti.
Senin de kan değerlerin düşüktür belki.
Ferritin veya vitaminlerin falan.

Herkese günaydınnnnnn kızlarım

Bugece sağ kulağımda hep nabız gibi attı neden acaba ya ilkkez böyle birşey yaşıyorum hatta hamile olduğumu öğrendiğimde kalbini duymadan öncedede oldu bu geçti bu sefer sürekli arada uyutmadı beni deli etti neden olabilirr

Gunaydin canım çarpıntı olmuşsun sanırım dün kendini biraz yorduysan ondan olabilir belki

Reactions: Jou
Haaa evettt hadi dünden sebep öyle bebeğin kalbini duymadan 4 5 gün öncede öyle olmuştum hatırlamıyorum o zamandamı yorulduğumdan acaba
O zaman da heyecandan olmuştur anlık olup geçiyorsa ya da işte az bir sure ise korkma ben doktorumla konuştum bu konuyu. Bana da çok oluyor kulaklarım patlayacak sanıyorum bazen

Reactions: Jou
Folbiol günlük alınması gereken dozun yaklaşık 11 katı fazla. Şahsi görüşüm Folbiol veren doktora asla gitmem. Decaviti duymadım hiç içindeki başka vitaminlerle ihtiyacın varsa ondan ona geçmiştir
Günaydın kuzum

Kız geçen dedim ya 2 3 gün boyunca sabah uyanınca sol kulağım kapalı gibi diye demek normal şeyler bunlar Tansiyonun falan düştüyse belki ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…