Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar kiwi koala mama sandalyesi alan var mı. Çok satanlarda var ondan mı alsam diyorum

Selam kızlar biriken sayfaları okuya okuya anca bitirdim aşı olan kuzulara geçmiş olsun herkes atakla savaşıyor belliki bizim güncelleme geldi yan dönme yüzüstü dönme çok zorlarsa tekrar sırt üstü dönme emekleme pozisyonunda dizleri kırıp popo kaldırma uykusu gelince uuu ooo uuu deme gibi ama sakinledimi hayır umarım 4. Ay atağıdır bitiklerdeyim yeni atağı kaldıramam.

Benim ki çok şükür uyansa da uyur geri altını açarken gece bi konuşur eee heee hıı diye

Evet ya 1mrw demişti sanki. Anneme onu diyordum. Annemde ellerini sar dene diyordu. 2 buçukta verdim biraz içti yine eliyle itti falan. Ellerini bıraktım elini soktu kenarından öyle içti biraz. Valla anlamadım ya

Yetiyor demek ki buara az beslenmek istiyor olabilir canm benim büyük oğlanda mamayla büyüdü hep kalıyordu. Ufaklığı doyuramıyorum beni emiyor mama veriyorum sabah akşam mamadan sonra 1 turda beni emiyor

Bu arada kanina baktiracaktinya sonuc ne oldu,kansizlik var mi,bu sac dokulmeleri icin soruyorum
benim de oluk oluk sac dokuluyor. hatta onler acildi biraz. ama kan testimde eksik cikmadi. direkt hormonlar normale donuyor diye sanirim. bu ara dokulme biraz azaldi neyseki. 2 ay surdu benim cok yogun. hatta dus her banyodan sonra tıkanıyodu

bi de süreyi kısaltıp yarım cc denesen? dikkatleri dağılıyo diye bence. benimki de bıraksan saatlerce emerdi artık atıyo kendini geri. ben de daha sık, daha kısa emzirmekte buldum çareyi

Hehehe gecen sordum ben bunu emmiyor beni emse de az emiyor diye.Hatta vermeye calısınca cıglık cıglıga dıye Galiba ac degil cunku acıkınca oluk oluk ıcıyor atak bu atakk ama gecmedi 2 hafta olcak

Allah yardimcın olsun cano

Amin cano
Annem geldi 5 dk göreyim seni diye anneannem varya kalamıyor kadın fazla
Neyse eğer bakıcı bulunamazsa mart itibari ile annem bakacak
Kadın geldi Güneş i oynatiyo4du bende bisiler yiyorum uykusu var ondan mizmiz dedim
Ayakta uyutim dedi bizim kizds basladi ağlamaya nie agladi diyor dedim sende uyumaz bi ben bi baba bir de meme
Sen iste olunca memeyi nerden bulcam bu kıza ben diyor

Kizlar artık bebeler oyun istediklerinde bir eşyayı almak isteklerinde ağlıyorlar
Hadi kolay gele bize uykusu mu var aç mi derken
Gezmek mistiyor neyi istiyor sorularıda eklendi artık bize
cidden öyle. ben her ağladığında önce ayna karşısında güldürmeye çalışıyorum, gülmezse meme veriyorum. zaten açsa da uykusu varsa da emmek istiyor uykusunu kaçırdıysam ama vay halime, emmiyo da uyumuyo da gezmiyo da. o zaman ninniyle emziriyorum bu arada günlük tutuyorum kaç gündür, 2.5 saatte bir uykusu geliyor. benzerdir muhtemelen

Vallaha karı doğru söylüyoo işi var çok

benim de oluk oluk sac dokuluyor. hatta onler acildi biraz. ama kan testimde eksik cikmadi. direkt hormonlar normale donuyor diye sanirim. bu ara dokulme biraz azaldi neyseki. 2 ay surdu benim cok yogun. hatta dus her banyodan sonra tıkanıyodu
Bi zaman sonra dokulmeler azalacak,yeni saclar cikacak inş:))

Canim mecbur kalinca bebe muhakkak annene de alişacak..benim kizim asla başka turlu uyumazdi, memede uyudugu icinde uykuya zor dalardi,hatta 1 yasindan sonra ogle uykusunda cok zorlanirdi.babannesine bi gun biraktim kendi kendine uyumuş uykusu gelince..sonra bikac defa daha denedim ben olmayinca kendi kendine uyuyomuş hicbisey yapmadan

Yetiyor demek ki buara az beslenmek istiyor olabilir canm benim büyük oğlanda mamayla büyüdü hep kalıyordu. Ufaklığı doyuramıyorum beni emiyor mama veriyorum sabah akşam mamadan sonra 1 turda beni emiyor
120 yi bitirirdi daha emerdi. 150 ye çıkardım başlarda iyi içiyordu. Şimdi baya baya bırakıyor. Diş çıkarıcak bence diyorum anneme

Kızlar benim bebek detarjanım bitti, eşim uni babynin parfümsüzünden almış fakat ben bebegimi giydirdigimde kiyafetleri böyle bebek bebek koksun istiyorum. Bana kokusu güzel ve kalıcı olan bebek detarjanı önerebilecek olan var mı?

120 yi bitirirdi daha emerdi. 150 ye çıkardım başlarda iyi içiyordu. Şimdi baya baya bırakıyor. Diş çıkarıcak bence diyorum anneme
Canm sen ek gidaya başlamadin demi? Yogurt ya da şu kaşik mamalari varya onlardan yiyo mu yemiyo mu bi bakarsin istersen,..en kolay yiyebilecegi onlar oldugu icin onlari dedim..ben yogurdu pazartesi bi tattiracam bakalim sevecek mi:))

Bende unibaby kullaniyorum kuzu cok güzel kokuyor

Eklentiler

• Screenshot_20221014-170150_Chrome.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…