Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bi de süreyi kısaltıp yarım cc denesen? dikkatleri dağılıyo diye bence. benimki de bıraksan saatlerce emerdi artık atıyo kendini geri. ben de daha sık, daha kısa emzirmekte buldum çareyi
Onu da denedim yok. 3 saatten önce içmiyor. Bi öncekini hiç içmediyse ya da çok çok az içtiyse ancak içiyor. Süreyi de uzattım. Valla atak mı değil mi bilemiyorum bizim buralarda peryavşanı var iştahsız bebekleri falan onla yıkarlar yüzünü falan. Onu deniycem
Hehehe gecen sordum ben bunu emmiyor beni emse de az emiyor diye.Hatta vermeye calısınca cıglık cıglıga dıye Galiba ac degil cunku acıkınca oluk oluk ıcıyor atak bu atakk ama gecmedi 2 hafta olcak
Aman valla ne atağıysa bi geçse 4 ay atağı en uzun atak sanırım

Canm sen ek gidaya başlamadin demi? Yogurt ya da şu kaşik mamalari varya onlardan yiyo mu yemiyo mu bi bakarsin istersen,..en kolay yiyebilecegi onlar oldugu icin onlari dedim..ben yogurdu pazartesi bi tattiracam bakalim sevecek mi:))
Başlamadım ya ay sonunu bekliyorum 5 ay olunca başlayım diyorum

Benim kız sürekli ayakta durmak ya da oturmak istiyor asla yatmak istemiyor gittikce agır oluyorlar kolum gelcc. Yürüyemedigi icin sürekli gezmek bakınmak istiyor yıldım valla

Benim kizda ole hele farklı odaya geçince hiç tık yok
Kol kalmadı vallaha

Aynen kuzu oyuncaklarla oyalanmaz
Etrafı gezerken mizmizlanir güldürmeye çalıştığımda yeter kadın bakışı atarsa
Iste o zaman memeye alıyorum bu ara memede kendine eeee diyerek uyuyor
Bende takip ediyorum saat uygulamasindan ziyade kalkış saatine göre bakıyorum
Bana o daha mantıklı geliyor en fazla.2 saat kalıyor ayakta bizimkide

Ay inşallah kuzumya
Dogru diyorsun bendeyken ayakta zor uyuyor
Babasında ayakta hiç sesi yok alışıyor

O zmn öyle yapalım ya walla boşa gider diye de üzülüyo insan malum az para değil resmen ticaret olmuş bu işler

Ay bu bebiker bizi delirticek, bnmde her emzirme ciglik kiyamet geciyo ya, noluyo bunlara anlamadim gitri, diyorum kizim oyle olmaz elini girtlagina kadar sok diye
Bitmez bunların aşı çılesi
Aynen oyle bitmiyo ya, tam huysuzlugu gececek gibi oluyo hooo yeni aşı
Gündüzde ole memeyi uyku aracı olarak goruo
Bnmki de hep memede uyuyo, iyi mi kotu mu boyle bilemedm

Kızlar bugün yine cıvık ve yeşil yaptı sanırım artık normali bu mamadan diyorum. 2 günde bir yapıyor böyle
Benim oğlanda doğduğundan beri yeşil kaka yapıyor benim sütüm kabız yapıyor ne yaparsam yapayım mama kakası sarı oluyor bebelac gold kullanıyorum. Acaba diş dönemi olduğu için olabilirmi bebeler genelde diş döneminde ishal olur ve pişik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…