Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya yerim hareketlere bak ataklar bebelerin ayarını sıfırladı
Benimkide emiyor uyutuyorum gözler kapalı ağlıyor memeye alıyorum biraz emip tekrar uyuyor karnını tam doyurmuyorlar herhalde bilemedim sık sık az az emiyor bu aralar
Canım ya sen 4. Ay atağında mısın acaba. Geçen burada mı paylaşılmıştı. 4. Ayda bebek en çok annesini kaybetmekten korkarmış o yüzden sık sık emmek istermiş vs
Catlak-kurabiye başka bir yerde de yarım çay bardağı görmüştüm bende
Eki Görüntüle 3148996
Ohoo biz attığımız kabakları sayı ile Çıkarcaz o Zaman

Tam doyursalar karınlarını bizde rahat edeceğiz
Onlarla uğraşılir mi
Gecen arkadaşş diyor ki ayakta sallamasaniz besjkte uyusa
Ayağa nasıl alistirdik senin haberin yok tabi dedim benim kız teması seviyor dedim
Ayyyy bi bitmiyor onlar zaten. Bugün annemin kpmşusu da diyor ki kokuna çok alıştırmışsın kucağına alıp durma. Gel sen bak bi gece dedim eh ehe eheh ayy geliiyim kııız diye gülüyor. Şaka yapmıyorum gel gerçekten dedim

Valla yeni yeni güncellemeler geldi

Bu attığım sayfanın sahibi kabakla başladı yarım kabak yapıyor her gün

Mecbur canim napyim

Ne guzel ya insan iki cift laf edicek birini istiyor yakininda ben yapayanlizim simdiki aklim olsa asla baska sehire gelin gelmezdim

Evet kuzum çevreni değiştirince zor oluyor ins oradada güzel.bir çevrem olur

Ya çok iyi
Banada her ağladığında alma alismasin diyorlar
Zaten mizmizlandiginda almıyorumki o zamN susuyor mesala ama ağlıyorsa alana kadar susmaz

Ben de başka çocuk düşünmüyorum ama hatıra kalsın diye kıyamadıklarımdan çok sevdiklerimden ayırdım 3 5 parça gerisini sattım dolaptan. Bir sürü eldiven iç zıbın atlet vs vardı. Kendi hamilelik kıyafetlerimi geceliklerimi de sattım
Ya çok iyi
Banada her ağladığında alma alismasin diyorlar
Zaten mizmizlandiginda almıyorumki o zamN susuyor mesala ama ağlıyorsa alana kadar susmaz
Aynen işte gelsin bi gün baksın da almasın bakalım çocuk orda yırtınırken kıpkırmızı olmuş bağırırken nereye almıyorsun kucağına yoksa biz de çok heves değiliz tüm gün çocuğu kucakta tutup fıtık olmaya

Bende ayırdım bir kaç parça bir şey. Ablam da bak fiyatlar uçtu bi daha doğurursan sakla diyo kendi sakladı bize kısmet oldu bir sürü kıyafet bende sattım hamile taytımı falan gerçi kız mı olacak hadi ikinci oldu diyelim

Satma kiz belki olacak 2 numara olur

Kac kere yaşıyoruz bu atağı kuzu her gün yeni bir serüven dun eşim sürekli uyaniyor diye kızıyordu bugün de uyumuyor diye su saat oldu Hala uyumadı

Reactions: Jou

Ayyy canim Hala.uyumadi yatırdıkca kıyamet kopuyor 8 buçukta YAtti 9 buçukta kalktı o Kalkış hala ayakta keyfi yerinde oturuyor sağa sola bakıyor ne zMan uyutmaya çalışsak başlıyor yaygara offff koca sallıyor simdi
Acaba sweetgirlcandy senin gb 3.uykuuyu unutmasam mi Ay çok yorgunum sabah 5de kalkti gece de uyumadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…