Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bence bi dene. Benim ki uyusada ikindi vakti hemen kalkıyor 7 de yatacağını biliyor

Ben sanırım hasta oluyorum boğazım fena geniz akıntısı falan var. İyotlu su ve antibiyotik içtim inşallah işe yarar ya benim hasta olmam önemli değil de kızıma geçerse diye korkuyorum

Ben sanırım hasta oluyorum boğazım fena geniz akıntısı falan var. İyotlu su ve antibiyotik içtim inşallah işe yarar ya benim hasta olmam önemli değil de kızıma geçerse diye korkuyorum

Yapma be oy oy dediğin gb hastalık bisi değilde bebeler hasta olur diye korkuyoruz
Dikkat et kendine ıhlamur bal hepsinden ic

Gündüz belirli saatleri yok sabah kalkışa bağlı. Uyku araları en fazla 2 saat oluyor gibi. Bazen 2 3 saat uyuyor bazen yarım saat bazen 1 saat değişiyor

Bende kalkış saatine göre ayarlıyorum 2 saat max tutuyorum şunu merak ediyorum mesala 7 e Kdzr kaç SAAT ayakta tutuyorsun

Gündüz belirli saatleri yok sabah kalkışa bağlı. Uyku araları en fazla 2 saat oluyor gibi. Bazen 2 3 saat uyuyor bazen yarım saat bazen 1 saat değişiyor

Ay ben şimdi indirim varya cocuk görmeye gidicem evdede hep abiler ablalar var
2 ser 2 ser aldım.herseyi
Yalnız benim.kafa gitmiş birinden 2 tane almışım neyse.nasil.degisim yaparım.derken dedim len benim evde. Bebe varya

Ufff ben de oldum dün hemen evde korona testi yaptım negatif çıktı ama gribal enfeksiyon ise diye de korkuyorum. Ben bir şekilde atlatırım da ya kızıma geçerse bu saatte öksürük ile uyandım ne yapsam acaba bilemedim doktora gitsem ilac verecek emzirme işi sıkıntıya girecek of yA

Valla yeni yeni güncellemeler geldi

Bu attığım sayfanın sahibi kabakla başladı yarım kabak yapıyor her gün
Keşke daha minik poşetle atsaydım kabakları
Ben kıyamıyorum canım bide ikinciyi düşündüğüm için duruyor. Bence ileride fikrin değişebilir. Ben zamanı gelince olsun diye dua ediyorum çocuğum yalnız kalmasın
Bu arada geçmiş olsun hemen ballı limonlu ılık su yap içine az da zencefil kat boğaz ağrısına iyi gelir
Ihlamur kaynat oda iyi oluyor inşallah ilerlemeden geçer

Öksürük için bala zencefil karıştırıp ye iyi geliyor o. Valla gece zor uyudum boğaz ağrısından sabah uyandım boğazım parçalanıyor resmen. Dün ceryanda kaldım ben temizlik yaparken terliydim bence bi git belki emzirmeye uygun vardır ilaçlar

Bende az attım ama daha az az koyulabilirmiş

Şimdilik bi dursun bakalım

Sağolasın yaa yaparım onu da resmen parçalanıyor boğazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…