Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Defactoda %40 var ordan aliyorum simdi 3 parca 400 lira ama uygun gecen avmde e bebkte pijama takimina 230 verdim

Kızlarrr sizi özledim
Hayatımı bozmaya çalışan kv, kb, görümce kişisine karşı ayaktayım lakin yıkıldım
Ek gıda ile ne yapacağımı bilmiyorum tecrübeli anneler bana el atsa
İlk gün ne vereceğim? Nasıl vereceğim
Kime danışsam pirinç unu diyo gönlüm el vermiyor

Yıkılma niye yıkılıyorsun güçlüsün sen.

Ay sakın yaaa sebze meyve yoğurtla başla pirinç unu çok mu iyi bişey millete bakma

Tatlim haşlama sebzeyle başla 3 gün kuralıyla daha doğru olur

sweetgirlcandy canım geçmiş olsun boğazın ağrıyormuş benimde bi ara ağrıyordu ılık suya bal limon karabiber karıştırıp içtim iyi gelmişti ayrıca bir pamuğun üzerine kolonya ve karabiber döküp boğazına sararsan oda iyi geliyor biraz yakıyor ve boynun hafif kızarıyor ama rahatlatıyor canım sanada iyi gelir belki

Canim eger blw felan yapmayacaksan taze yapilmis yogurt ver önce..sonra patates,havuc ezersin,illaki pirinc diyenler varsa,sonrasinda patates-havuc-az da haslanmiş pirinç ekle ogun şeklinde ver.bide bu üçlü lezzetli de oluyo.herkesin gonlu olsun:))

Teşekkür ederim nefesim. Birazdan yapcam bal limonu karabiberli belki içemem de bende yemeniye kolonya döküp sarıyorum oda iyi geliyor karabiberi duymamıştım hiç

Teşekkür ederim nefesim. Birazdan yapcam bal limonu karabiberli belki içemem de bende yemeniye kolonya döküp sarıyorum oda iyi geliyor karabiberi duymamıştım hiç
İçmeye zorla cidden rahatlatıyor kuzum şifa olsun inşallah
Karabiber ağrısını alıyor dene canım

Kizlar sirkeyle gargara yapın bitki çayı bana yasak olduğu icin gecen gün öksürüğüme o iyi geldi mikrobu kırıyor bide wicks yaladim ferahlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…