Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herseyi yaptım ama baktım gittikçe artıyor sabah acile gittim serum taktılar iyi geldi. Grip olmuşum bebeğe geçebilir maskeli emzir dedi şimdi annem geldi bakıyor kızıma ama uzak da durmak cok zoruma gidiyor sadece emzirirken maskeyle kucağıma alıyorum o garibim de bakıyor öyle bana niye uzaksın der gibi

Geçmiş olsun canım

Yok kız..dalga geciyo iste.temizlikçi tut, emekçi de kazansin sen de rahat et diyo.benimde emege saygim sonsuz ama ben kendim temizlemeden rahat edemiyorum:)
Dogrudurr bende kimsenin temizligini hiç begenmem benim evde yani temizleyecek biri yok

Bende uzak uzak duruyorum maske takıyım diye düşündüm şaşkın şaşkın baktı. Mamayı verirken de uzak durmaya çalışıyorum. Bende antibiyotik falan biraz iyi gibiyim inşallah artmaz bakalım

Evet yaptıgin isi ya tam yapacaksin ya da hic başlamayacaksin.eminim cok iyi temizlik tapan temizlikciler vardir ama bana denk gelmiyo:)
Olabilirr o kesin illaki vardır hele ben yemek yapacaksam mutfağım düzensiz dağinık ve aygaz kirli olunca hiç yemek yapasım bile gelmiyo oyle bi takıntı var bende yapsamda cok zevksiz yapıyorum

Bende uzak uzak duruyorum maske takıyım diye düşündüm şaşkın şaşkın baktı. Mamayı verirken de uzak durmaya çalışıyorum. Bende antibiyotik falan biraz iyi gibiyim inşallah artmaz bakalım
Benim sıpa babaya gidince bana çok bakıyo ayy allahım yavv kepçükk

Olabilirr o kesin illaki vardır hele ben yemek yapacaksam mutfağım düzensiz dağinık ve aygaz kirli olunca hiç yemek yapasım bile gelmiyo oyle bi takıntı var bende yapsamda cok zevksiz yapıyorum
Kiz bu ayni ben..ben o kadar duzenli yemek yaparim ki bide,mesela biber domates dograrim onlarin copunu atmadan,lavaboya bulasanlarini yikamadan diger aşamaya geçmem.yemek yaparken asla bulaşik kalmaz tezgahta.daginikliktan nefret ederim. Yemek pistikten sonra ocagi silmek icin aksami beklemem..hemen ocagi silerim.mutfakta koku sevmem.mhemen hemen havalandirirm.oda deodoranti sıkarim.o yuzden mutfaga genelde tek girerim.kimseyle yemek yapamam

Reactions: Jou
Bende aynı ya dünyanın bulaşığını yıkarım yemek yaparken elimin altında durmayacak. Eşim diyo gel yemekten sonra halledersin diye yok temiz olacak illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…