Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyyy aynı benn şuan yemek yedim bi yediğim tabaklar girecek makineye miss resmen beni anlattınn

Ayyyy aynı benn şuan yemek yedim bi yediğim tabaklar girecek makineye miss resmen beni anlattınn
Az once bi video izledim adam 25 sene sonra baba oluyo.oyle seviniyolar ve duygulaniyolar ki yarim saattir ben de ağliyom eltimin de 10 senedir olmuyo,o kadar uzuluyom ki cok dua ettim hamileyken kucagi boş kalmasin diye

Az once bi video izledim adam 25 sene sonra baba oluyo.oyle seviniyolar ve duygulaniyolar ki yarim saattir ben de ağliyom eltimin de 10 senedir olmuyo,o kadar uzuluyom ki cok dua ettim hamileyken kucagi boş kalmasin diye
Çok zorr allah nasip etsin inşallah ona da kimse eltine iyi değil normalde ilkkez gorüyorum hahahah eltiyle iyi olan

benim hala olcak eltim hemde 2 tane ama ortada yok

Çok zorr allah nasip etsin inşallah ona da kimse eltine iyi değil normalde ilkkez gorüyorum hahahah eltiyle iyi olan

benim hala olcak eltim hemde 2 tane ama ortada yok
Benim eltilerimle aram fena degildir,olmasi gereken kadar..gozumun onunde üzuldugunu anliyorum nasil uzulmeyeyim ki.2. Hamileliligimde hamile oldugumu bile soylerken cok tereddut ettim acaba uzdüm mu diye

Reactions: Jou
Aboo ayni benim gibi..
Ama misafiri de cocuklarini da hiç darlamam,gidince toplarim,temizlerim ne olacak
Bende misafir varken ara ara gidip mutfağa topluyorum hemen toplamaya kalkarsam onlar da yardım etmek istiyor
Yok kız bu farklı yani ilk demlenince içersen çok güzel tadı oluyor bulamazsan da ıhlamur zencefil falan devam et. Mandalinalar çıkmış ondan da aldır bol bol c vitamini olsun

Ne alıyon gı
Bulursam deneyim bi bakalım. Ihlamur içtim ballı falan

Benim eltilerimle aram fena degildir,olmasi gereken kadar..gozumun onunde üzuldugunu anliyorum nasil uzulmeyeyim ki.2. Hamileliligimde hamile oldugumu bile soylerken cok tereddut ettim acaba uzdüm mu diye
Dogru ister istemez insan üzülüyo oda içlenmiştirr

Bende misafir varken ara ara gidip mutfağa topluyorum hemen toplamaya kalkarsam onlar da yardım etmek istiyor

Bulursam deneyim bi bakalım. Ihlamur içtim ballı falan
Misafir bana yardim etmek isterse ben de yaptirmiyom ben iki dakika da toplarim siz bebekle ilgilenin diyom.ayiptir soylemesi çok hizliyimdir:)) birinin 15 dk da yaptigi ev işini ben 2 dk da bitiriyorum

Kız sen fenasiiin, yikar geçer tüm ortaligin tozunu attirirsin
Yok kızzz hahaha oyle gorumcelik yapmam ablalaık yaparım cidden kardeşimin var lise aşkı 5 senedir konuşuyoruz kızima birsürü hediyeler almış göndermiş bide severim kardeşimle sevgilisi işitme engelli bide

Aşkommm ahhh ahhh son aşı dan sonra kızımı degistirdi herşeyi aglayan zırlayan bebek oldu hicbirşeydne memnun olmay hanfendi bi almira gitti baska bi almira geldi
Oyyy kiyamammm
Nazarda degimis olabilir kuzuya , aşida 6. Ay aşisimiydi cok gecmis olsun öp yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…