Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ne guzel oyle bi gorumceymişsin.inş cooook mutlu olurlar:)

Reactions: Jou
Yok kız daha 6 ay olmadı hahahaha 4buçuk aylık 4 ayin aşısi
Senin uşak nasılll
Hee ben bizim aramizda 2 ay var saniyom hep

Benimkide iyi cok şükür 3. Ay bitti gazi derdi pohu da bitti guluyo tepki veriyo gebertesim geliyo bu gunlerde çocumuuuu

Misafir bana yardim etmek isterse ben de yaptirmiyom ben iki dakika da toplarim siz bebekle ilgilenin diyom.ayiptir soylemesi çok hizliyimdir:)) birinin 15 dk da yaptigi ev işini ben 2 dk da bitiriyorum
Ayyy bende öyle yaa tüm evi 15-20 dk da detaylı süpürürüm kv üst katta ya bi odayı 1 saat mi ne süpürüyor duyuyorum deliriyorum ne yapıyor diye

Ne guzel oyle bi gorumceymişsin.inş cooook mutlu olurlar:)
Inşallah canımmbikere kıskanc yüzünden ayrılmışlardı kız cok agladı geldi sarıldı banaa ama barıştılar hahahaha kardeşim gelemez kıskançlara çok simdi olgunlaştılar tabii kardeşimide soktuk iyi bi işe unv bitirdi 2senedir zor bulduk ona iş rabbim utandırmasın bilgisayar programcılığı bitirdi ona çalışıyo seneye artık isteriz kızı

Kiz sabah baktim bende welsoft battaniye 200 liradan 400 liraya cikmis indirim mi farkli biseymi anlamadim gerci uygun olanlarda var ama cogunu şişirmişler
Önce üstünü bi kaç yüz lira basıyor sonra kupon veriyor ürün kendi fiyatına düşüyor kuponla kısaca keklenşyoruz lcw da satış ahlakı kalmamış

Ne guzel yaa boyle birbirini cok seven ciftler,hep boyle olsunlar.bolumu guzel kardesinin Allah utandirmasin:)kız ben de gorumceyim ama inan ki çok iyiyiz gelinimizle,hic sorun yaşamadik simdiye kadar,ayni yaştayiz bide.benim abim mutluysa daha ne ki dunyalar benim.olur:))

Yaaa ne güzel iştee allah bozmasin inşaallahh bizdede oyle oluruzz

Bi anne oğlunun mutlulugunu neden istemez ki,gelinini sevmese bile oğlu mutluysa çekilmeli.ogluyla gelini hergun kavga etsinler,mutsuz olsunlar mutlu mu olacak,aksine mutsuz olmali.mazoşist olmali
Işte anlayana cano sweet e dedi ki senden çocuk olmaz diye ondan sonra ipler koptu öyleydi demi cano sweetgirlcandy

Tam manyak ya açmış bide üstüne oturupkahve içiyodur
Öyle çay kahve kültürü yok kız uyuşuk kendisi
Kız yaşliysa ancak supurur:)
Yok ya 70 doğumlu mu ne. Annem 65 doğumlu ondan genç duruyo. Kendide annemin fotosunu gördüğünde ablan mi demisti annem deyince bozulmuştu uyuşuk baya hele bide eve bi kız çağırıyor o zaman Allaaah o kadar ayrıntı yaptırıyor ki anlatamam. Evine git ama pis
Kız ne yaşlısı cadı gibi karıysaa yaşlı denmez bile
Ahahaha
Bi anne oğlunun mutlulugunu neden istemez ki,gelinini sevmese bile oğlu mutluysa çekilmeli.ogluyla gelini hergun kavga etsinler,mutsuz olsunlar mutlu mu olacak,aksine mutsuz olmali.mazoşist olmali
Öyle valla. Benim annem olsun teyzelerim olsun gelini asla ezmez ezdirmez kızlarından üstün tutar. Bu benimki otoriter evde eşim hiç takmamış beni avucuna almaya çalıştı olmadı. Sonra kötü olduk. Daha 1 aylık evliyken yüzü ortaya çıktı düşün
Işte anlayana cano sweet e dedi ki senden çocuk olmaz diye ondan sonra ipler koptu öyleydi demi cano sweetgirlcandy
Evet öyle dedi çocuk bile doğuramadin dedi ki o zaman düşünmüyordum bile daha yeni yeni düşünüyorduk. Öyle olsa bile denir mi yani. Sonra ipler koptu

Kendi tramvalarini geline yuklemeye çalisan cadaloz kaynana tipi,sen önune bakacan bu saatten sonra yeni evinde huzurlu olursun inş

Hepten uyuşuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…