Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kızlar, yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.
Size bisey soracam benim durumda olan var mı, ben 78 kiloyla hamile kaldım şuan 73 kiloyum. Bebeğe bir zararı var mı? Bu arada bulantı kusma falan da yok.

Ben çığlık attım hareket ediyoo diye doktor ve eşim de baba gülüyordu video çekmiş eşim sonra izleyince bende güldüm kendime inanamıyorum hareket ediyo diye bağırıyorum
Al bendende o kadar
yaaaa allahım ne güzel bir duygudurrrrrr. ben de artık çocuğumu görmek istiyorum ya offf. 1 ay sonra kontrol ne demeeeekkkkkkkk
Kuzu bence haftaya git ya çok güzel oluyo hem rahatlıyosun hem o ilk hareketleri izliyosun sonra zaten direkt 12-13. Haftalarda gidersin

günaydın canım, neden böyle bir kilo kaybı yaşadın. boyun kaç acaba yanlış anlaşılmak istemem ama kilolu olunca kilo kaybı sıkıntı yaratmaz diyorlar. benim bı tanıdığım vardı o da hamileliğinin ilk zamanları düzenli beslenme sistemine geçince iki üç kilo verdiğini söylemişti. Maşallah bebeğinde bir sıkıntı yok doğdu.

Kuzu ben mustelayı çok duydum baktım da biraz yorumlara çoğunlukla memnunlar

Yok tabiki yanlış anlamam. Benim boyum 1.67
İlk hamileligimde çok kilo aldım ama bunda iştahım yok, birde abim vefat etti üstüne stres falan derken bu kiloya düştüm.

İlk hamileligimde çok kilo aldım ama bunda iştahım yok, birde abim vefat etti üstüne stres falan derken bu kiloya düştüm.
öncelikle başınız sağolsun gerçekten zor bir durumun içindeymişin . Ama naparsin ki hayatin kötü yanı hayat bizler için devam ediyor. Kendini güçlü tutmaya çalış. Abin şuan hayatta olsa emin ol o da bunu isterdi. Bebeğini düşün kilo kaybını muhakkak doktoruna Daniş. bende hamile kaldığımda 65 kiloydum doktor 61 altı olmanı istiyorum demişti. Benimde boyum 1.58 sende boyuna göre kilon normal.

Banada 7. Haftada kalp atışına baktı. sonra 12. Haftada gel dedi. Bende dayanamıyorum. Gitcem galiba Ama dr umu da sevmiyorum. Zaten başka ile taşınacağız değişecek te öffnapim ben bekliyim mi gidiyim mi

Banada 7. Haftada kalp atışına baktı. sonra 12. Haftada gel dedi. Bende dayanamıyorum. Gitcem galiba Ama dr umu da sevmiyorum. Zaten başka ile taşınacağız değişecek te öffnapim ben bekliyim mi gidiyim mi
5 hafta koymuş araya çok uzun sanki bu hafta git bence insan enerji depoluyo sonra 12. Yada 13. Hafta gidersin ikili tarama istemiyosan

65 ten 61 kilo altına düşmeni istemem demisti doktor. senin de biraz kaçmış gibi kilo kaybın. Meleğin için üzülme Rabbim onları gerçekten koruyor umarım bian önce toparlansin canım .

Başın sağolsun canım kilo vermen aslında çok iyi olmuş keşke bende bi kaç kilo verebilseydim 64 kiloyla kaldım bende ama aldım eminim şuan bebek senin depondan besleniyo yani rahat ol 3. Aydan itibaren bizden alıcaklar ondan sonra daha çok dikkat etmemiz gerekiyo

Evet çok zor Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin bir daha doktoruma sordum, bundan sonraki süreçte dikkat edersen sıkıntı olmaz dedi.

Sağol canım.
Evet canım dikkat etmem lazım artık, çok ihmal ettim kendimi.

Evet çok zor Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin bir daha doktoruma sordum, bundan sonraki süreçte dikkat edersen sıkıntı olmaz dedi.
Çok mutlu oldum canım doktorun olumlu konuşmasına. Bu tarz kilo kayıpları ilk zamanlar oluyormuş özellikle ilk 3 ay için aşırı tüketmeye de gerek yok diyorlar. Zaten şuan depodakileri kullanıyorlarmış ve çok fazla kalori ihtiyaçları da olmuyormuş. Ne diyelim inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza hepimiz .

Onu ben de merak ediyorum. Sömestırdan 1 hafta sonra 24 hafta olacağım. Tek umudum 24. Hafta idari izin olayı. Çalıştığım okul roman çocuklarının ağırlıklı olduğu bir yer. Hijyen falan hak getire. Bir de tempo asla düşmüyor okulda. O yüzden ayak uyduramayacakmışım gibi geliyor. Umarım 2022 için yenilenir bu izin kararı.

Amin amin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…