Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Lumix kuzu benim kız bugün 3 sefer kaka etti aynı dediğin gibi bildiğin sarı onada aşı bugün yaradı herhalde

Bravo eşine, eşin arkanda olunca erkek tarafinda güclu oluyosun
Cidden öylee kaynanam bakmasa bakmazdı bana 3 ay düşük tehlikem vardı benim geldi o baktı eşim demese bakmazdı ama gel görki mutfagı alt üst etti heryer yağ doküntü allah razı olsun baktı ama ben çildırdım cekmecrler baharatlar dökülmüş allahım dedim daha mecbur etme zor toparladım mutfağı

Yine de sagolsun kaynanan,napcan herkesin duzen temizlik anlayişi bir degil..bana da doktor 1 ay yatcan dedi ama yattiğimi soyleyemem:))

Reactions: Jou
Cinnet geçirtey beni totosuna vuruyorum gülüyo hahahaha sonra sinirlerim gidiyo yavv cok değişik birşey

Dun gece bende uyuma tamam dedim ama gece12 sonra da suratıma bakıp gülecek benden tepki bekliyor sonra başladım seni varya demeye nasil gülüyor
Ya yorgunluk uykusuzluk bazen geriyor bizi de zor.ama hersey onların bir gülüşü herseye bedel ❤

Gerçekten okadar yorgun okadar bitmişcesine halim oluyoki gece 12 artik pilim.bitiyo çoküyorum sanki cok zor dediğin gibi bir gülüşü ömre bedel resmen bütün sinirim yorgunluğum gidiyo

Kız iyi korkmadın düşcek diye
Şu ikili test yapildigi gunun akşami baya kanamam oldu,hastanede yattim.plesentadan kaynakliymiş,yatacaksin dedi evde oylece ciktik hastaneden.abimin eşi de başka bi şehirde jinekolog.ona sordum,yatmanin henuz kesin olarak kanitlanmiş bir faydasi yok boylesi dusuk tehlikesinde ama biz hastalarimiza yatin diyoruz dedi,ben de o gazla yatmadim:))

Reactions: Jou
Kendi tramvalarini geline yuklemeye çalisan cadaloz kaynana tipi,sen önune bakacan bu saatten sonra yeni evinde huzurlu olursun inş
Öyle valla. İnşallah yaaa hayırlısıyla bi taşınsaydık da kurtulsaydım
Vallahii ne kaynanalar var hiç oğlunun mutlulugunu istemezler herhalde neseki benim kv kocamdan korkuyo hahahaah bi laf ettigini bilmem
Öyle yaa kıskançlık mı fenalık mı anlamıyorum. Benim ki korkmaz eşim ağzına geleni sayar yüzsüz gibi aynı devam eder arsız kadın. Kız eşimin ona söylediği lafın 1 ini abim anneme dese annem hayatta konuşmaz bi daha

Uuu o derece kale almıyo kadın işte helal olsun vallahii

Vay anasinii sende az degilsin abindende şanslısın o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…