Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya şu body uzatma aparatı kullanan var mı aranızda. Şuan hepsi burada da kargo bedava ama alsam mı almasam mı bilmedim. Bizim bodyler bir iki haftaya kullanılmaz olacak

Kızlar ya şu body uzatma aparatı kullanan var mı aranızda. Şuan hepsi burada da kargo bedava ama alsam mı almasam mı bilmedim. Bizim bodyler bir iki haftaya kullanılmaz olacak
Link atsana bende alcam yanına bişey bulamamıştım. Bence kullanışlı bişeydir

8den beri ıyutmaya çalışıyoruz pffff yoruldum bırakınca da uykusu var diye mızlıyor çaresizim napcam bilmiyorum. Mızlamasa uyutmaya çalışmıcam oturalım sabaha kadar
Uykusu varsa kundak yapıp kucağında sallayıp poposuna pat pat vurmayı denesene benim ki öyle güzel geçiyor uykuya

Lumix kuzu benim kız bugün 3 sefer kaka etti aynı dediğin gibi bildiğin sarı onada aşı bugün yaradı herhalde
Varya ne diyim bu asilara, bebiklerimizin bi totosunu bozmadiydi onu da bozdu simdi iste
Huysuzlugu nasil seninkinin gecti mi?

Reactions: Jou
Varya ne diyim bu asilara, bebiklerimizin bi totosunu bozmadiydi onu da bozdu simdi iste
Huysuzlugu nasil seninkinin gecti mi?
Amann yok sabah beri mıy mıy yalandan aglamaklarr hicbirşeyden memnun olmayy uyumadı pek oda 1 saat uyudu gerilememi çözemedim zaten ya

YunSev başladı mı uyutma çabaları

Ay kuzu babasi devir aldı ağlaya ağlaya devam
8 gb dışardaydik arabada yarim saat uyudu eve geldik sonuç kalktı 1 saattir uğraşıyo koca
Bende oğlumu hazırladım yatırdım öncesinde mutfak topladım çay demledim dun sinir harbinde çay içemedim daha gerildim
Sende durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…