Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende bugün dışardaydım anneannemde kız erken uyuyor diye geldim 7 de sonra eşimle avm ye gidelim dedik alışveriş yapmaya normalde uyuyan kız uyumadı çildir çildir baktı kötü oldum bebe benim yüzümden uyumadı diye vicdan azabı çektim resmen

Bizim de arabada emdi yol boyu uyudu akşam 6da. Sonra 8de yatırdık 5 kere uyudu uyandı yaa, ben de bırakıcam babaya gidip biraz uyuyacağım. Sabaha çooook var daha
Allah Allah yaa neden acaba böyle
Ben de bu soruyu soruyorum hep kendime. Olmamış bu çocuk diyorum çocuğun uykusunu sürdürme sorunu var 15 dkda şak diye açıyor gözleri hiç uyku sersemi de olmuyor full enerji

Bazen yapıyorlar kuzum
Hic vicdan yapma
Aha bak benim canımı okuyor mizmiz veledi benim

Amann yok sabah beri mıy mıy yalandan aglamaklarr hicbirşeyden memnun olmayy uyumadı pek oda 1 saat uyudu gerilememi çözemedim zaten ya
Evt benimki de sapitik hala, saat basi kalkiyo gece, 5dk emiyo birakiyo, bu kdr acikiyo olamaz, ıh ıh ıh ıh soyleniyo surekli bide ya

Evt benimki de sapitik hala, saat basi kalkiyo gece, 5dk emiyo birakiyo, bu kdr acikiyo olamaz, ıh ıh ıh ıh soyleniyo surekli bide ya

Ayyy
Almira da mı Güneş gibi yapıyor Jou
Ins geçicidir cunku sonunun benim gb olmasını istemem 2 gündür hele aşırı uykusuzum gerginim

Sende benim gibisin canım çok zor Lumix

Bırak vallahi uyu ya
Dun gece 12 yi geçti tam dalmask aksam 8 den beri de başladık uyutmaya
Biz niye yapmadık sırayla.esimlw.anlamadim
Heeee kiz gözler açık beni.istiyodu
Koca da benim yanımda destek oluyordu sonrasında pislik yaparım diye dusunmus olabilir

Aynen benimkide öyle bana bakıyo ağlıyo nediyo belli değil yıkılıyorum orda başka şeylere memnun etmeye çalışıyorum susuyo napacağımı şaşırdım

Aksam dinleyip güneşe ithaf ettiğim türküyü sizinle paylaşmak isterim

Nemrudun kızı yandırdı bizi
Çeviri nemrudun kizi uyutmadın bizi

Çarptı sillesini felek misali

Sil yazımızı kurtar bizi
Çeviri sil yazımızı uyut bizi

Çarptı sillesini felek misali

Mevlam gör bizi

Not.bu durumda Nemrud benmi oldum

Kizlar ya benin oğlanin karni hep gurul gurul gaz problemi yok ama hep bi hareketlilik var son gunlerde normalmi sizce?

Kizlar ya benin oğlanin karni hep gurul gurul gaz problemi yok ama hep bi hareketlilik var son gunlerde normalmi sizce?

Benimkinin doğduğundan beri ara ara oluyor
Bu sıralar tekrar oldu sanki karni acıkır ya insanın oyle dimi canim

Benimkinin doğduğundan beri ara ara oluyor
Bu sıralar tekrar oldu sanki karni acıkır ya insanın oyle dimi canim
Aynen gurultu var kuzum ya benim boyle olmazdi hic yeni basladi gaz sorunu varken bile olmuyordu

Gece seni özluyo ondandir annesi,gece uykusuna yatarken direnmeleri de eger aç,hasta degilse bu yuzden.gece uykusu derin ve uzun oldugu icin geçmek istemiyolar

Ayyy
Almira da mı Güneş gibi yapıyor Jou
Ins geçicidir cunku sonunun benim gb olmasını istemem 2 gündür hele aşırı uykusuzum gerginim

Sende benim gibisin canım çok zor Lumix
Evt yat kalk yat kalk ayakta uyuyorum ya
Aynen benimkide öyle bana bakıyo ağlıyo nediyo belli değil yıkılıyorum orda başka şeylere memnun etmeye çalışıyorum susuyo napacağımı şaşırdım
Evet bak simdi uyuttum koydum, hem uyuyo hem agliyo, gelip dokunup seviyorum geri uyuyo gidiyorum agliyo, bide yuksek sesli agliyoki aklim cikti bsy mi oldu diye ya
Gece seni özluyo ondandir annesi,gece uykusuna yatarken direnmeleri de eger aç,hasta degilse bu yuzden.gece uykusu derin ve uzun oldugu icin geçmek istemiyolar
Ah yavruum özlemesini yerim ama yaninda yatiyorum zaten, okumustum bu aylarda anneden ayrilma korkusu olurmus bebiklerde, gerci aç olmadigindan da emin olamiyorum cocuk bana hep açmiş gibi geliyo dogdugundan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…