Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yat kalk zor onu geçtim
Iki haftadır fln hiç bırakmıyor memeyi bildiğin memede uyukluyifum AYAGIMa aliyorum yarım SAAt sonra tekrar memeye

Iki üç gündür aksam uykusuna gecmeme

O bendede Var sürekli memede olunca başından beri bende doymuyormu bu cocuk diyorum

Yaaa danışmanlık alın valla yaaa böyle çok zor

Ooo senin ki daha fena oldu benimki atak ozaman cano belkide gazı var onuda masaj et dene istersen

Bnmki bi acayip ama, gunduz zorrla emziriyorum, seninki neden olurmuski oyle ya
Ooo senin ki daha fena oldu benimki atak ozaman cano belkide gazı var onuda masaj et dene istersen
Ne biliyim gaz midir nedir, anlamadim gitti

Resmen yarım saat savaş verdik mama için. Ağlıyor içmiyor ya uyuycam diye. İnat ettim bende. Ama yok içmedi. Eşim sen inat o senden de inat diyor 10 da içmişti en son sabaha kadar aç aç yat bakalım cadı kız

Canım ben yeni üyeyim cevap vermeye çekindim biraz da bebeğin durumu ne bilmiyorum ama gece de mi üç saatte bir vermeye devam ediyorsun mamayı ya da emzirmeyi ? bırak uyusun bence büyük artık bebeğin bölme uykusunu alışkanlık olur sonra. beslenme için hep böler hale getirir uykuyu. Uyanmadan 5saati filan geçerse öyle belki verirsin öyle

Vur totosunaaa benim yalandan ağlıyo hep
Ya buda uykusu var uyumuyor ona huysuzlanıyor
Evet benim trendyol sepetimde varmış burun spreyini alırken kargo bedava oldu bundan aldım
Hadi bakalım güle güle kullan. Ua biraz daha uzun yapsalar daha iyi olurdu sanki. Neyse bakalım normal çarşıdaki bebek mağazasjna bakayım yoksa benimde bir an önce almam lazım

Hamakta sallıyoruz uyuyor aslında ama sorun sürdürmesinde 10 dk sonra bi anda uyanıyor tekrar sallıyoruz derken sürekli başa dönüyoruz
İki gündür aynısını yaşıyorum canım hatta 10 dk bile olmuyor kucağımdan yerine bırakıyorum 5 dk içinde uyanıyor dün akşam emzirme yastığımda baya beklettim 20 dk falan ondan sonra bıraktım beşiğe uyudu şükür

Ah yavruum özlemesini yerim ama yaninda yatiyorum zaten, okumustum bu aylarda anneden ayrilma korkusu olurmus bebiklerde, gerci aç olmadigindan da emin olamiyorum cocuk bana hep açmiş gibi geliyo dogdugundan beri
Bende onu soracaktım yanında mı yatıyor diye. Bizim Nefes0858 de aynı durumda. Acaba memenin kokusunu aldıkları için mi öyle yapıyorlar. Biz genelde ayrı yatıyoruz ama sabah yanıma alıyorum bazen ve uyurken biraz kıpraşıyor bakıyor benim yanımda hemen aranmaya meme istemeye başlıyor

Bnmki bi acayip ama, gunduz zorrla emziriyorum, seninki neden olurmuski oyle ya

Ne biliyim gaz midir nedir, anlamadim gitti

Bilmiyordumki sürekli her gün farklı bir huy
Emmek istememesi benddde vardi şükür bu sıra yapmiyo ayakta oda oda dolaşıp emziriyordum memede salliyodum
Uykusu gelmeden keyifliyken emzir bide canim

Catlak-kurabiye YunSev Oo çevrim içiler çoğalıyor bu saatler bebetoların uyanma saatleri sanırım. 1 saattir ayaktayız 5 dkya yatıcam bakalım. Siz şuan ne alemdesiniz?
Hhaha evet uyandı emdi kaka yaptı altını açınca full enerji ile sevgi gösterisine başladık sonra uyuttum ve bir saat bile olmadan yeniden emiyoruz

Hayır gece mama vermiyorum en son 12 de veriyorum. 3 aydan beri gece beslenmesini kestik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…