Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sabaha kadar emzik moddayım ben
Geri besigine nasıl alışacak bilmiyorum

Şimdi yeni bir guncellemeden bahsedecem,3-4 gundur ekseriyetle günduz uykusu icin gecerli,bebişimi hamağa koyuyorum eline de bi tane örgü geyiği var onu veriyorum.geyigini yuzune kadar goturup sariliyo sonra hee heee hee demeye başliyo:)) yaklaşik bi 2-3 dakika dedikten sonra tabi biraz erken koyduysam hamagina 5 dk yi gecebiliyo uyuyo:)bu arada hamağini asla sla hizli sallamadim bugune kadar hafif dokunuyorum zaten hamak 20 sn yeye yakin kendi kendine sallaniyo.

Benimkine de mendilini veriyorum yüzüne götürüp uyuyor şapşikler ya

Kızlar boğaz ağrım geçti çok şükür burnum ve gözüm akıyor feci şekilde ona ne iyi gelir. Valla çok korkuyorum kızıma da geçer diye uzak duruyorum sürekli
Burnuna şu deniz suyu aldın ya ondan yapabilirsin canım ya da tuzlu su. İkisinde aynı mantık gerçi
Yakıyor ama iyi geliyor yani

Uyku arkadaşi cok yardimci oluyomuş uyumasina, oğlumda kullancam.kızimin uyku arkadaşi olmamişti çunku meme de uyuyodu farkinda değildi arkadaşin markadaşin
Ben de yapmak istiyorum ama peluş şeyleri daha çok seviyor sanki bebem. Bakalım mağazaya gidince peluş Bi şeyler bakayım diyorum

Benin oglan meme disinda hic biryerde uyumuyor uyku arkadasi falan alsam eline surmez

Aynen oyle canım benimkide öyle istediği bi uykusuna dalamıyo

Canim ilk defa 8 e kadar uyudu emzirip yatırdım ayda yılda bir defa kıyak geçti
Bizimkide ilkez 12ye kadar uyudu rahat rahat hamuraçtık bazlama ettim bol patates kızartmalar ettik oturduk yedik tam bitti kızım coktan uyanmış bi bakayim derken etrafabakıyodu ses etmeden güzel bi pazar kahvaltısı geçti

Selam kızlar arada yazdıklarınızı okuyorum ama çok yazamıyorum. Uyutmakta zorluk çeken anneler yeni birşey keşfettim hemencik uyuyakalıyor sizlede paylaşmak istedim kucağınıza alıp hafiften sallayıp gözünüde bir örtü ile kapatıyorum. Bende karanlık olmazsa uyumadığım için onlarında uykuya dalmakta zorluk yaşadığını düşündüm. Kenardan gözü görünüyor tamamiylede kapamıyorum. Bir deneyin isterseniz

Sana bir kötü haberim var alışmıyor ablamın kızı 4.5 yaşında hala birlikte yatıyor
Benimde önümde örnek var ablamın ogluda 4 yaşında daha yeni kendi yatağında yatıyor hatta geceleri yine annesinin yanında alıyor soluğu
Benimki inşallah öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…