Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde önümde örnek var ablamın ogluda 4 yaşında daha yeni kendi yatağında yatıyor hatta geceleri yine annesinin yanında alıyor soluğu
Benimki inşallah öyle olmaz

Bir süre sonra alıştırmak zor oluyor arkadaşın kızı ilkokula başladı türlü bahanelerle yine annesigille uyuyor

Valla bilmiyorum canım yaa. Bak dün güzel içti sorunsuz. Bugün yok. Bi günü bi gününü tutmuyor. Yarın başlıycam ek gıdaya belki de bugün başlarım

Başla kuzum ozaman hemen bakarsın güzel yerde en azından mamayıda yavaş yavaş bırakırsın. Yemeyi sevmeyen beybilerden olmaz inş canım

Valla bilmiyorum canım yaa. Bak dün güzel içti sorunsuz. Bugün yok. Bi günü bi gününü tutmuyor. Yarın başlıycam ek gıdaya belki de bugün başlarım
İnşallah ek gıdayı çok sever prenses mamada yaptığını yapmaz iştahlı olup güzel güzel yer

Eğer severse uyku arkadaşini o da rahat eder sen de..
İnşallah sever ya bakim alıştırmayı istiyorum bende
Spreyi sık kız,
Aynen oyle canım benimkide öyle istediği bi uykusuna dalamıyo
Off çok zor ya
Ben onu da denedim canım ama benim oğlan huylu durdurmadı kafasında
Sabah 7 de içtik mamayı hala içmiyor bu kadarda fazla değil mi mama reddi uzun mu sürer böyle ya. Resmen gündüz beslenme yok
Off kuzum mamanın tadını mı sevmiyor ya
Ben diyorum da eşim yok yatsın bizimle diyor hoşuna gidiyor ama sabaha kadar 50 kere uyanan ben acaba buda hoşuna gidiyor mu nerdeeeee davul çalsam duymaz
Hahah tabi onun haberi olmayınca yatsın der sorsan senden daha uykusuzdur

Ay sanmıyorum mama tadından olduğunu dün çok iyiydi bak bugün yok kabak yaptım yedi

Ayyyy misssss
Bizimki Kahvaltıda durmadi sürekli mizmizlandi masaya gelince sesi durdu
Kocada diyor ki dursun bosver mizmizlansin dedim o zaman yiyemiyorum ben

Reactions: Jou

Aslında ilk zamanlar ben oyle yapıyordum kuzu bırakmıştım denim tekrar

Ayakta zor alistirdik hafif mizmizlanir sonra sessiz olurdu
Simdi başladı tekrardan memede uyumak için direnmeye
Bide memede kendi kendine eeee eeee diye ağlak bir mod bulmuş
Ben memeden kurtarıyorum o geri sarıyor

Afiyet olsun marifetli kizsin seni alan yaşamış:)1 sene sonra findik kızinda sizinle oturup bazlama yer:)) ben de kızima pizza yaptım bugun tiyatroya gittiler babasiyla gelince yedi, çocugunun guzel yediğini görmek oyle güzel bisey ki,ona bakarken benim karnım doydu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…