Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bide yogurt verince yuzunu ekşitti benimki belki sevmedi.sen açken mi verdin,ezdin degi mi?
Evet sabah 7 de içtiği mamayla duruyordu 2 de verdim. Eziyordum baktım olmadı ya tam haşlanmadı bende püre yaptım bu seferlik. Yoğurt ekşi ya da soğuk muydu acaba. Ama benim ki de ilk verince garipsedi sonra devam etti

Oyle oluyo cidden bilmezmiyim yeğenlerim de ev yemekleri hiç yemez yengem mahvoluyo yedirene kadad cok zor yaa ama sevdiğin şeyler yapınca tabi loplöp inşallah benim kızım yer ama buara hep ne yesem bana bakıyo çok dikaktini çekiyo hele birşey içerken ince ince bakıyo

Benimkide ben bisey yiyip içerken bana guluyo,komiğine gidiyo demek ki:)

Kızlar boğaz ağrım geçti çok şükür burnum ve gözüm akıyor feci şekilde ona ne iyi gelir. Valla çok korkuyorum kızıma da geçer diye uzak duruyorum sürekli
Bende aynılarını yaşadım iki gün gerimdesin semptomlarda burnunu spreyle acik tut. Sabah akşam burun spreyi kullanıyorum ben ve de parol. Bir de burun temizleme suları var ya onlardan alıp kullanabilirsin cok iyi temizliyor. Benm akıntılarım bgn azaldı. Dr grip geçiriyor olduğumu söyledi. Bebeğe geçebilir maskeyle yaklaş dedi. Şimdilik birsey olmadı şükür. Geçmiş olsun cnm

Yok taze ve ilikti yogurt.ben de uyadi açken vermistim belki o yuzden tepki verdi.çunku dogdugundan beri uyandiginda karnini sutle doyuramazsa bas bas bağiriyo:)

Ay valla fena yaa nerden de oldum. Sabaha göre iyiyim azaldı biraz daha. Sabah gözlerim falan fena akıyordu. Maske takıyorum mama verirken çocuk zaten içmiyor mamayı iyice garip garip bakcam diye içmedi inşallah yaa onlara geçmesin de ben çekerim bi şekilde

Valla ya zaten şaşkın ördek diyorum ona çocuk iyice şaşkın oldu sonra bakmamaya başladı bana yabancı sandı heralde
Yerim ya evet fark ediyorlar hemen farklı bir şey falan giyinince. Geçende hani dişim apse yaptı deidm ya konuşamıyorum sessiz sessiz bunu seviyordum. Şaşkın şaşkın suratıma baktı baktı sonra gözler kızarıp yaş gelmeye başlamasın mı hemen zor da olsa sesimi çıkardım sesli sevdim. Allahm Bi gör bu defa sa sevinç çığlıkları kahkahalar. Ah yavrum ne sandı acaba sesim çıkmayınca

Yaaa kuzum benim

Olduk bir kere geçirmeye bakacaz ay evet yA maskeyle Cok zor. Benim de senden farkım yok 4. Ay meme reddi vakası yaşıyorum. Yesin diye amuda kalkmadığım kaldı. Ama yemiyor maskeyi de oyun sandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…