- 25 Ağustos 2019
- 62.709
- 120.664
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #80.161
Çay yaparmış genelde eşim hep diyo ama çaya başladım bu kıza birşey oldu yoksa uyurdu hep bu sabahta ictim daha icmeyecem dun akşam 1 bardak içmişim sadece sabah 12 ye kadar uyudu çaydan şüpheleniyorum paaptya iç mesela içmek istiyosan emziriyoruz yanii nasıl kahve içeriz uykumuz kaçar oda öyle oluyo kafeinBen hep.iciyorum.kuzu cay denicem ama bi içmeyelim
Tam dalamiyor
Benimki ayaklar kıpır kıpır oluyo ay ne güzel şeyler yaaa şu mama sandalyesine çok hevesliyim bi otursa uzanmaktan helak oldu ondan hep kucak istiyo gezmek istiyoÜfff aynı ya kucağımda zıplatıyorum ya gülüyor kikir kikir
Ben oturtuyorum ya bebeyatmaza bi hoşuna gidiyor. Yazık napsinlar sürekli yat yat. Ay mama sandalyesi çok büyükmüş ya bize gelen oturtmadım ama içinde küçük kalır gibiBenimki ayaklar kıpır kıpır oluyo ay ne güzel şeyler yaaa şu mama sandalyesine çok hevesliyim bi otursa uzanmaktan helak oldu ondan hep kucak istiyo gezmek istiyo
Banada oylr grliyo daha tam 6 ay olsa oturur anca boyu uzar çunkü zaten benim 2 yaşına kadar herhaldeBen oturtuyorum ya bebeyatmaza bi hoşuna gidiyor. Yazık napsinlar sürekli yat yat. Ay mama sandalyesi çok büyükmüş ya bize gelen oturtmadım ama içinde küçük kalır gibi
AynenBanada oylr grliyo daha tam 6 ay olsa oturur anca boyu uzar çunkü zaten benim 2 yaşına kadar herhalde
Yok kuzum ya o kadar da kasma ya bnce. Bn çay da içiom günlük kahvemi de içiom ya. Zaten ayakta tutan onlar beniÇay yaparmış genelde eşim hep diyo ama çaya başladım bu kıza birşey oldu yoksa uyurdu hep bu sabahta ictim daha icmeyecem dun akşam 1 bardak içmişim sadece sabah 12 ye kadar uyudu çaydan şüpheleniyorum paaptya iç mesela içmek istiyosan emziriyoruz yanii nasıl kahve içeriz uykumuz kaçar oda öyle oluyo kafein
Kızlar boğaz ağrım geçti çok şükür burnum ve gözüm akıyor feci şekilde ona ne iyi gelir. Valla çok korkuyorum kızıma da geçer diye uzak duruyorum sürekli
Ben o zaman şimdiden başlıyım ama kıyamıyorum da bana dönüp öyle güzel uyuyor ki
Yaa maşşallah kuzuya hep öyle devam eder inşYaptım şimdi kabak güzel yedi 1 2 kaşık
Aslında ilk zamanlar ben oyle yapıyordum kuzu bırakmıştım denim tekrar
Evet sabah 7 de içtiği mamayla duruyordu 2 de verdim. Eziyordum baktım olmadı ya tam haşlanmadı bende püre yaptım bu seferlik. Yoğurt ekşi ya da soğuk muydu acaba. Ama benim ki de ilk verince garipsedi sonra devam etti
Ben oturtuyorum ya bebeyatmaza bi hoşuna gidiyor. Yazık napsinlar sürekli yat yat. Ay mama sandalyesi çok büyükmüş ya bize gelen oturtmadım ama içinde küçük kalır gibi
Kızlar ya Zümra kuşumun bir iki kıyafetinde çamaşırı ıslak bırakmışım sepetinde küf olmuş nokta nokta . Bugün yıkamıştım asarken farkettim. Nasıl çıkartabilirim ya bi tanesine çok üzüldüm
Yıkayınca çıkmadı mı? Kuzen mama sandalyesi verdi bana açmamıştım poşetle sarmış. Sanırım getirmeden de silmiş küf olmuş. Makineye attım geçtiKızlar ya Zümra kuşumun bir iki kıyafetinde çamaşırı ıslak bırakmışım sepetinde küf olmuş nokta nokta . Bugün yıkamıştım asarken farkettim. Nasıl çıkartabilirim ya bi tanesine çok üzüldüm
Yaptım onu da karabibersiz haliniGeçmiş olsun canım limon bal karabiber sıcak su diyorum başka bişi demiyorum :)
Valla haklısın bende kıyamam galiba çok tatlı oluyor birlikte uyumak ya
Yaa maşşallah kuzuya hep öyle devam eder inş
Dene kuzum inş yine işe yarar
Kuzum iyi olmaya çalışıyorum bu aralar isyan modundayım. Ne temizlik yapasım var ne başka bişey sadece oturup belisle takılayım istiyorum. Yemek bile yapamaz oldumçok zorlanmaya başladım.
Kuzum farklı bir tat olduğu için ilk başta her defasında garipsiyor sonra yemeye devam ediyorlar. Soğuk yada ekşi olduğundan değildir
Hangi mama sandalyesinden aldın canım
Ya benimde tişört öyle oldu bilen varsa banada desin:)
Yıkayınca çıkmadı mı? Kuzen mama sandalyesi verdi bana açmamıştım poşetle sarmış. Sanırım getirmeden de silmiş küf olmuş. Makineye attım geçti
Yaptım onu da karabibersiz halini
Ay inşallah ya ek gıdada bari yüzüm gülsün
Bende de var ya hiç bişey yapasım yok valla.
Evet öğürmeleri de normalmiş hatta katı gıdaya geçildiği için
Mama sandalyesi ben almadım kuzenim vermişti beneto mu ne markası atmıştım buraya bi ara. Baya büyük ya
Canım cidden oyle oluyo zaten alışmışım içmiyorum artıkYok kuzum ya o kadar da kasma ya bnce. Bn çay da içiom günlük kahvemi de içiom ya. Zaten ayakta tutan onlar beni
Benimkide sokuyo iyice sonra kusma geliyo ona hernekadar çıkartsamda ağzından olmuyo birşekilde sokuyoKizlar ya benim oglanın salyasi cok fazla başedmyorum artik gunde 6 7 kez ustunu degistiriyorum önlük taktigim halde ıslatıyor elleri surekli agzinda 2 aylikken basladi 2.5 aydir devam ediyor ikisini bir agzina goturuyor surekli ögurcek sekilde icine sokuyor dr normal dedi ama bence degil yani bukadari cok fazla geliyor bana mikrop kapicak diye cok korkuyorum
Iyi degil ama kuzum ya bakiyorum diste yok bukadar ellerini sokmasi garip bide surekli yapiyor bunuBenimkide sokuyo iyice sonra kusma geliyo ona hernekadar çıkartsamda ağzından olmuyo birşekilde sokuyo
Kizlar ya benim oglanın salyasi cok fazla başedmyorum artik gunde 6 7 kez ustunu degistiriyorum önlük taktigim halde ıslatıyor elleri surekli agzinda 2 aylikken basladi 2.5 aydir devam ediyor ikisini bir agzina goturuyor surekli ögurcek sekilde icine sokuyor dr normal dedi ama bence degil yani bukadari cok fazla geliyor bana mikrop kapicak diye cok korkuyorum
sweetgirlcandy kız prime üyeliğim iptal oldu ve paramı geri yollamışlar hahahahah adam olsunlar boyle vallaha
Bizde de bebeyatmaza ablası oturtuyo kardeşini,oynatiyo bebişinde hoşuna gidiyo:) ,Ben oturtuyorum ya bebeyatmaza bi hoşuna gidiyor. Yazık napsinlar sürekli yat yat. Ay mama sandalyesi çok büyükmüş ya bize gelen oturtmadım ama içinde küçük kalır gibi
Kız benimki de cok tukruk çikariyo. Bu donemde tukruk bezleri yeni yeni gelistigi icin cok fazla uretiyomus,bebeklerde de diliyle dişari itme refleksi yuzunden bu kadar cok tukruk cikariyolarmis.Kizlar ya benim oglanın salyasi cok fazla başedmyorum artik gunde 6 7 kez ustunu degistiriyorum önlük taktigim halde ıslatıyor elleri surekli agzinda 2 aylikken basladi 2.5 aydir devam ediyor ikisini bir agzina goturuyor surekli ögurcek sekilde icine sokuyor dr normal dedi ama bence degil yani bukadari cok fazla geliyor bana mikrop kapicak diye cok korkuyorum
Kiz heray paramı çekecek ne lazım sevmem benZorda olsa emziğr alıştırdım şimdi eskisi kadar emmiyor elini. Her elini ağzına götürdüğünde emzik vermeye çalış öyle öyle alıştı benim bıdık
Kuzu prime üyeliği güzeldi aslında kargolar ücretsiz geliyor hep sayesinde:)
Nerden mikrop kapcak kızz temiz onlarIyi degil ama kuzum ya bakiyorum diste yok bukadar ellerini sokmasi garip bide surekli yapiyor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?