Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben hep.iciyorum.kuzu cay denicem ama bi içmeyelim
Tam dalamiyor
Çay yaparmış genelde eşim hep diyo ama çaya başladım bu kıza birşey oldu yoksa uyurdu hep bu sabahta ictim daha icmeyecem dun akşam 1 bardak içmişim sadece sabah 12 ye kadar uyudu çaydan şüpheleniyorum paaptya iç mesela içmek istiyosan emziriyoruz yanii nasıl kahve içeriz uykumuz kaçar oda öyle oluyo kafein

Benimki ayaklar kıpır kıpır oluyo ay ne güzel şeyler yaaa şu mama sandalyesine çok hevesliyim bi otursa uzanmaktan helak oldu ondan hep kucak istiyo gezmek istiyo
Ben oturtuyorum ya bebeyatmaza bi hoşuna gidiyor. Yazık napsinlar sürekli yat yat. Ay mama sandalyesi çok büyükmüş ya bize gelen oturtmadım ama içinde küçük kalır gibi

Ben oturtuyorum ya bebeyatmaza bi hoşuna gidiyor. Yazık napsinlar sürekli yat yat. Ay mama sandalyesi çok büyükmüş ya bize gelen oturtmadım ama içinde küçük kalır gibi
Banada oylr grliyo daha tam 6 ay olsa oturur anca boyu uzar çunkü zaten benim 2 yaşına kadar herhalde

Kızlar ya Zümra kuşumun bir iki kıyafetinde çamaşırı ıslak bırakmışım sepetinde küf olmuş nokta nokta . Bugün yıkamıştım asarken farkettim. Nasıl çıkartabilirim ya bi tanesine çok üzüldüm

Yok kuzum ya o kadar da kasma ya bnce. Bn çay da içiom günlük kahvemi de içiom ya. Zaten ayakta tutan onlar beni

Reactions: Jou
Kızlar boğaz ağrım geçti çok şükür burnum ve gözüm akıyor feci şekilde ona ne iyi gelir. Valla çok korkuyorum kızıma da geçer diye uzak duruyorum sürekli

Geçmiş olsun canım limon bal karabiber sıcak su diyorum başka bişi demiyorum :)
Ben o zaman şimdiden başlıyım ama kıyamıyorum da bana dönüp öyle güzel uyuyor ki

Valla haklısın bende kıyamam galiba çok tatlı oluyor birlikte uyumak ya
Yaptım şimdi kabak güzel yedi 1 2 kaşık
Yaa maşşallah kuzuya hep öyle devam eder inş
Aslında ilk zamanlar ben oyle yapıyordum kuzu bırakmıştım denim tekrar

Dene kuzum inş yine işe yarar
M -Murphy kuzu sen nerelerdesin yazıyım diyorum unutuyorum. İyisiniz demi

Kuzum iyi olmaya çalışıyorum bu aralar isyan modundayım. Ne temizlik yapasım var ne başka bişey sadece oturup belisle takılayım istiyorum. Yemek bile yapamaz oldum çok zorlanmaya başladım.

Kuzum farklı bir tat olduğu için ilk başta her defasında garipsiyor sonra yemeye devam ediyorlar. Soğuk yada ekşi olduğundan değildir

Hangi mama sandalyesinden aldın canım

Ya benimde tişört öyle oldu bilen varsa banada desin:)

Yıkayınca çıkmadı mı? Kuzen mama sandalyesi verdi bana açmamıştım poşetle sarmış. Sanırım getirmeden de silmiş küf olmuş. Makineye attım geçti
Yaptım onu da karabibersiz halini
Ay inşallah ya ek gıdada bari yüzüm gülsün
Bende de var ya hiç bişey yapasım yok valla.

Evet öğürmeleri de normalmiş hatta katı gıdaya geçildiği için

Mama sandalyesi ben almadım kuzenim vermişti beneto mu ne markası atmıştım buraya bi ara. Baya büyük ya

Sanırım bu aralar tükenmişlik sendromu yaşıyoruz :) öğürme hiç olmadı bende çok şükür ama hep yüzünü ekşitmiştir:) benetoya bakayım bi merak ettim. Hala karar verip alamadım ben

Kizlar ya benim oglanın salyasi cok fazla başedmyorum artik gunde 6 7 kez ustunu degistiriyorum önlük taktigim halde ıslatıyor elleri surekli agzinda 2 aylikken basladi 2.5 aydir devam ediyor ikisini bir agzina goturuyor surekli ögurcek sekilde icine sokuyor dr normal dedi ama bence degil yani bukadari cok fazla geliyor bana mikrop kapicak diye cok korkuyorum

Benimkide sokuyo iyice sonra kusma geliyo ona hernekadar çıkartsamda ağzından olmuyo birşekilde sokuyo

Benimkide sokuyo iyice sonra kusma geliyo ona hernekadar çıkartsamda ağzından olmuyo birşekilde sokuyo
Iyi degil ama kuzum ya bakiyorum diste yok bukadar ellerini sokmasi garip bide surekli yapiyor bunu

Reactions: Jou

Zorda olsa emziğr alıştırdım şimdi eskisi kadar emmiyor elini. Her elini ağzına götürdüğünde emzik vermeye çalış öyle öyle alıştı benim bıdık
sweetgirlcandy kız prime üyeliğim iptal oldu ve paramı geri yollamışlar hahahahah adam olsunlar boyle vallaha

Kuzu prime üyeliği güzeldi aslında kargolar ücretsiz geliyor hep sayesinde:)

Bizde de bebeyatmaza ablası oturtuyo kardeşini,oynatiyo bebişinde hoşuna gidiyo:) ,
Kız benimki de cok tukruk çikariyo. Bu donemde tukruk bezleri yeni yeni gelistigi icin cok fazla uretiyomus,bebeklerde de diliyle dişari itme refleksi yuzunden bu kadar cok tukruk cikariyolarmis.

Kiz heray paramı çekecek ne lazım sevmem ben

Kızlar dündoktora sormayı unuttum, bebeklerinizin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Bizim kızın kulağı çok çabuk pisleniyor,kulak kenarlarını kulak pamugunu islatarak aliyorum bi sekilde ama bu derinde oluşana çubuk sokmak istemiyorum tıkamamak için. Sizler nasıl yapıyorsunuz merak ettim?

Bu arada dün 4. Ay aşılarıni yaptırdık biz, olumsuz yönde bir etkileri olmadı çok şükür. 5. Ayda özel aşı tekrarı için yine çağırdı ve demir yazdı. Kilomuz 7800 boyumuz da 64 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…