Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kiz heray paramı çekecek ne lazım sevmem ben

Evet :) prime da birde güzel diziler var iki türlü kullanıyoruz biz işte. Çok sık alışveriş yapmıyorsan orada gerek yok tabi

Evet benim kızında çok çabuk kirleniyor ama genelde kulak çöpü kullanıyorum başka bişi kullanmıyorum

Yavrusundan bit ayıklayan maymunlar gibi devamlı bi elim burnunda bi elim kulağında boyna bi şeyler temizliyorum

Evet cano pek yapmiyorum ilkkez bez için aldım

Oyle yapiyim bakalim insallah alir

Sevindim simdi ayy insallah en kısa zManda gecer

Umarim oyledir canim sanki bitek bizim boyleymis gibi geliyor bana
Canım bizimki de aynı, hatta boynuna taktığım penye önlüğü de ağzına sokup onu da sırılsıklam yapıyor. Geçen ay dr kontrolünde sordum ben doktor da hem damak diş eti sertleşiyor hem de oral dönemde herşeyi ağzına sokma hevesi var olacak bir süre dedi. Bazen uykudan uyanıyor hırsla ellerini yemek için asla yalnız değilsin yani

Yavrusundan bit ayıklayan maymunlar gibi devamlı bi elim burnunda bi elim kulağında boyna bi şeyler temizliyorum
Ayyy işte bu aynı ben
Umarim oyledir canim sanki bitek bizim boyleymis gibi geliyor bana
Benimkinin de elleri sürekli ağzında kendini öğürtüyor da. Oral dönemdeler cok normal şeyler bunlar. zaten doktorunuz da normal olduğunu söylemiş. Bence böyle şeyleri hic kafaya takmayın

Bence etkilemiyor kız çay yani bizi es geçtiği kesin ben hiç içmiyorum ama bebem yine öyle aman aman Bi uykucu değil. Ay kıymetini bilin valla bu günlerin

Maşallah maşallah canım
Ben kulak çubuğu ile yapıyorum. Yani bebekler için olan varya onu kullanıyorum. Bizimkininde çok çabuk kirleniyor ya

Sanırım bu aralar tükenmişlik sendromu yaşıyoruz :) öğürme hiç olmadı bende çok şükür ama hep yüzünü ekşitmiştir:) benetoya bakayım bi merak ettim. Hala karar verip alamadım ben
Olabilir valla bende yarın bi oturtcam içinde küçük kalırsa yenisini alcam mecbur
sweetgirlcandy kız prime üyeliğim iptal oldu ve paramı geri yollamışlar hahahahah adam olsunlar boyle vallaha
Hahahahaah iyi olmuş

Reactions: Jou
Bence etkilemiyor kız çay yani bizi es geçtiği kesin ben hiç içmiyorum ama bebem yine öyle aman aman Bi uykucu değil. Ay kıymetini bilin valla bu
Bende de çay pek etkilemiyo,en azindan bizde bi etkisi yok.ben cok severim siyah cay bide kaçak çau katarim:))zift gibi de içerim ,bizim tospiğin uykulari da iyi denilebilecek düzeyde.

Ama bi yerde okumustum ya da duymuştum canım; kulağın dip kısmına pamuk cubugu sokmayin kirleri daha derine itersiniz sonra duymada sıkıntı yaşar saglık değil diye. Şöyle çok ince uçlu bi şey lazım sanki oranın temizliği için ya bi googledan araştırayım bakayım o tarz bi şey bulabilecek miyim?

Haklısın cano bende biraz ara verim

Reactions: Jou

Canim Bize kulak çubuğu kullanmayın banyodan sonra havlu ile ovusturun dedi doktor ama ole de temiz olmuyor ki Catlak-kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…