- 8 Kasım 2021
- 4
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #8.021
Ben cuma günü gidicem 11 haftalıkken yapılıyormuş 10+6 benimde ikili test dedi down sendromlu olup olmadığına bakıyorlar sanırım. Bakıcaz öğrenicez ben gittiğimde detay sorarım.Merhaba Arkadaşlar,
Bugün doktora gittim. Bebiş 10+4 haftalık. Elleri kolları falan oluşmuş, hatta bana el salladı :) 2 Hafta sonra gel test yapıcaz dedi. Test dediği ense ölçümü falan mı?
bende ilk hamileligimde hicbirsey yiyememistim 5-6 kilo vermistim kizim 3600 saglikliydi sorun olmaz ama senin dişler gidiyor mesela vitaminlerini iyi alman gerekiyorYok tabiki yanlış anlamam. Benim boyum 1.67
İlk hamileligimde çok kilo aldım ama bunda iştahım yok, birde abim vefat etti üstüne stres falan derken bu kiloya düştüm.
Dişler derken anlamadımbende ilk hamileligimde hicbirsey yiyememistim 5-6 kilo vermistim kizim 3600 saglikliydi sorun olmaz ama senin dişler gidiyor mesela vitaminlerini iyi alman gerekiyor
20 kasımda randevum zaten kuzu. bakalım çoğu bitti azı kaldı :)Al bendende o kadar
yaaaa allahım ne güzel bir duygudurrrrrr. ben de artık çocuğumu görmek istiyorum ya offf. 1 ay sonra kontrol ne demeeeekkkkkkkk
Kuzu bence haftaya git ya çok güzel oluyo hem rahatlıyosun hem o ilk hareketleri izliyosun sonra zaten direkt 12-13. Haftalarda gidersin
Ben de 1.5 kiloya yakın verdim. Bulantım az oluyor yiyince geçiyor gibi. Kusma filan olmadı, yiyorum da aslında ama anlayamadım. Neyse bir yandan iyi 69.5 ile kalmıştım şimdi 68 filanım. Ben de doktoruma bu haftasonu soracaktım sorun yaratır mı diye ama ilk 3 ay sorun olmuyor pek heralde. Senin biraz fazla kilo kaybın ama yaşadıkların normal değil onlardan kaynaklı olabilir. Başın sağolsun, Allahım sabır versinGünaydın kızlar, yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.
Size bisey soracam benim durumda olan var mı, ben 78 kiloyla hamile kaldım şuan 73 kiloyum. Bebeğe bir zararı var mı? Bu arada bulantı kusma falan da yok.
Bişeyde kalmamış zaten :)20 kasımda randevum zaten kuzu. bakalım çoğu bitti azı kaldı :)
Allah razı olsun, evet artık daha fazla dikkat etmeye çalışacağım.Ben de 1.5 kiloya yakın verdim. Bulantım az oluyor yiyince geçiyor gibi. Kusma filan olmadı, yiyorum da aslında ama anlayamadım. Neyse bir yandan iyi 69.5 ile kalmıştım şimdi 68 filanım. Ben de doktoruma bu haftasonu soracaktım sorun yaratır mı diye ama ilk 3 ay sorun olmuyor pek heralde. Senin biraz fazla kilo kaybın ama yaşadıkların normal değil onlardan kaynaklı olabilir. Başın sağolsun, Allahım sabır versinAna besinleri yemeye dikkat etsen hiç bişey olmaz bence
Evet canım, onun öyle bir etkisi varmış.Kızlar doktorumun önersiyke akşam 1 sabah 1 olmak üzere prilama başladım ama uykudan kafamı kaldıramıyorum.Prilam yüZünden mi acaba bilemedim
Kesinlikle ne kdar dikkat etmeye çalışsak da olmuyor. Ben de hem sahada hem bürodayım, sosyal hizmetlerde.İnşallahben bir de denetim elemanıyım dışardayız sürekli insanlarla yüzyüze bazen sosyal mesafe bile koruyamıyoruz şu an çok tedirgin oluyorum. O aylara gelince denetime çıkmamayı dairede kalmayı teklif ederim amirime ama kurumdayken de yine sürekli insan sirkülasyonu oluyor.
canım bence çizgi var. gebelik testi mi bu yoksa yumurtlama mı ?Kızlar hepinizin gebelik Sağlıkla ilerlesin inşallah
Size sormak istediğim bir soru var, benim 11. Gün kontrolümde 32 mm bir yumurtam vardı doktor çok büyümüş bi test yapalım hormon testi LH pik mi çatlama olmuş mu bakalım dedi. Normalde hormon testleri adetin 2-3. Günü yapılıyor anlam veremedim doktorum da LH pik mi ona bakacağız demişti. Sonuçlar çıkınca pik olmuş ama çatlamamış demişti. Bu zamana kadar en geç 30. Gün adetimi oldum kürtajdan sonra ve 2 aylık döngüm 25.gün.
Bugün 31. Günümdeyim, sabah test yapayım dedim. Size ilk 5 dk ve sonraki
Testleri atıyorum, ilk beş dk sonrası doğru sonuç vermiyor biliyorum hatta son fotoğrafta pembe kısım durup içi beyazlaşan bir çizgi var. Kuruma çizgisi böyle bir şey mi? Bu şartlarda tekrar yumurtlayıp gebe kalmak mümkün mü? Yoksa ben şuan çizgi mi uyduruyorum kafamdan
Bence bu kuruma çizgisi çünkü 1 buçuk saat gibi bir süreden sonra artık içi beyazlaşmaya başladı ama size danışmak istedim böyle bir şey başına gelen var mı?
Bu arada testin markası SURELAB bazen yanlış sonuç veriyormuş
Bende ondan çok korkuyorum ya inşallah kaldirmazlar çok iyi olur 24. Haftada ayrilmakKızlar memur olan var mı aranızda şu pandemi dolayısıyla erken izne ayrılma şansını kaçırırız diye çok korkuyorumkaldıracaklar gibi geliyor. Tabii korona keşke bitse de hem risk devam edip hem de izinden olursak üzer
Gebelik testi canım, bu testi ilk defa denedim. İyi diyen var kötü diyen var emin de olamadım açıkçası.canım bence çizgi var. gebelik testi mi bu yoksa yumurtlama mı ?
Kızlar hepinizin gebelik Sağlıkla ilerlesin inşallah
Size sormak istediğim bir soru var, benim 11. Gün kontrolümde 32 mm bir yumurtam vardı doktor çok büyümüş bi test yapalım hormon testi LH pik mi çatlama olmuş mu bakalım dedi. Normalde hormon testleri adetin 2-3. Günü yapılıyor anlam veremedim doktorum da LH pik mi ona bakacağız demişti. Sonuçlar çıkınca pik olmuş ama çatlamamış demişti. Bu zamana kadar en geç 30. Gün adetimi oldum kürtajdan sonra ve 2 aylık döngüm 25.gün.
Bugün 31. Günümdeyim, sabah test yapayım dedim. Size ilk 5 dk ve sonraki
Testleri atıyorum, ilk beş dk sonrası doğru sonuç vermiyor biliyorum hatta son fotoğrafta pembe kısım durup içi beyazlaşan bir çizgi var. Kuruma çizgisi böyle bir şey mi? Bu şartlarda tekrar yumurtlayıp gebe kalmak mümkün mü? Yoksa ben şuan çizgi mi uyduruyorum kafamdan
Bence bu kuruma çizgisi çünkü 1 buçuk saat gibi bir süreden sonra artık içi beyazlaşmaya başladı ama size danışmak istedim böyle bir şey başına gelen var mı?
Bu arada testin markası SURELAB bazen yanlış sonuç veriyormuş
Bi sıkıntı çıktığında çocuğu aldıracaksan yaptır yoksa hiç bir mantığı yok. Boşuna stres üzüntü yanlış çıkma olasılığı da yüksek. Zaten detaylı ultrasonla bakılacak ense kalınlığına burun kemiğine falanKızlar ikili tarama testinin bi mantığı varmı sizce ben yaptırmak istemiyorum çevremde ki hemen hemen herkese te yaptırma diyor
Günaydın canım daha da toparlanacaksın Allahın izniyleGünaydın kızlar, yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.
Size bisey soracam benim durumda olan var mı, ben 78 kiloyla hamile kaldım şuan 73 kiloyum. Bebeğe bir zararı var mı? Bu arada bulantı kusma falan da yok.
Bencede yaAaa ama benim canim çekti yedim ben nar dokundumda kendim actım isledimİlk defa duyuyorum bence batıl inanıstır
Merhaba hoş geldinizMerhaba aranıza yeni katıldım
Hepimiz8 saat çalışıyorum aslında yorucu bir işim yok fakat eve gidince hiçbirşey yapamıyorum benim gibi olan var mı acaba??
Ben geceleri yatmadan içiyorum erken yattığım halde sabah zor uyanıyorum. Aslında uyanıyorum ama baygın gibi geri uyuyorum. Prilamın yaptığını sonradan anladım ben. Bırakınca sabah erkenden uyandımKızlar doktorumun önersiyke akşam 1 sabah 1 olmak üzere prilama başladım ama uykudan kafamı kaldıramıyorum.Prilam yüZünden mi acaba bilemedim
Ben bakarken kör olacağım sandım, umarım gördüğümüz gibi vardır da ben de aranıza katılabilirimGayet net görünüyor aslında kan testi verseniz daha iyi olur
Ayy hadi inşallah baya belli çizgi bende kaset test yapmıştım bu şekilde çıkmıştı kuruduktan sonrada çizgi değişmedi hayırlısı olsun inşallah varsa bi test daha yap oda aynı çıkarsa kan ver canımBen bakarken kör olacağım sandım, umarım gördüğümüz gibi vardır da ben de aranıza katılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?