Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben bakarken kör olacağım sandım, umarım gördüğümüz gibi vardır da ben de aranıza katılabilirim

Surelab silik çıkarıyor ondada flaşla efektlerle anca görüyorsun ama bunda ne görünüyor bilmiyorum. Hatta elinizle çektiğiniz daha net. Bence kan verebiliyorsanız bugün verin. Birde ilk 5 dk da çıktı diyorsunuz. Umarım yanıltmaz bizi:)

Ay bence primadan uzak durmak lazım. Kızımda prima pemium care ile başladım, numaralar arttıkça içindeki adet miktarı azalıyor fakat fiyat artıyor. Değiştirmek istedik, sleepy Canbebe molfix hatta normal prima bile denedim ama hepsi pişik yaptı, geri prima premium çare e dönmek zorunda kaldık. Kismet olursa bu defa direkt sleepyden başlamak istiyorum❤

Elimle çektiğim beş dkdan sonra:)
Ama kuruma çizgisi ilk 10-15 dk hiç görünmez 1 kaç saat sonda şeffaf şekilde görülür diyen var.
Umarım vardır

Ay primalara baktım da çok pahalı ya. Bende sleppy alcam hatta dün indirimden 2 adet aldık

Sleepy Bio alacaktım yorumlar pek iyi değildi tam onun üstüne takip ettiğim gıda mühendisi çocuğuna kullanmış beğenmediğini söyledi. Hemen sleepy natural aldım

Kızlar rüyamda sancım vardı belimde ve karnımda. Sonra bana masaj yapıyorlardı bi anda bi kanamam oldu çok korktum. Aslında ilk doğum başladı dedim. Sonra ilk haftalar olduğunu hatırladım doktoru aradım falan ama gidemeden uyandım

Bence kan ver bende gördüm

Testi bilmem de çizgi gözüküyor gayet net kan verin hemen

Gebelik testi canım, bu testi ilk defa denedim. İyi diyen var kötü diyen var emin de olamadım açıkçası.
kan ver bence canım kaset testler de yanılma payı daha az oluyor bildiğim kadarıyla
aaa ben de ilk premium care ile başlarım popişi pişik olmasın diye sonrasında değiştiririm büyüyünce dedim ama. ay zor mu oluyor böyle değiştirmek ya. tüh bak üzüldüm şimdi
baya indirim vardı. 2. ürün 1 tl olanı gördün mü sleepyde :)

Hahaha geçen gece ben de doğum sancısı çektim doğum yapıyordum, 2 doktor ile takip ediyorum bu ara normal doğum yapsam doktorum gelir mi diye ve olanakları için 2 hastane arasında kaldım da ondan heralde

Aynen ondan aldım 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara aldık Başta neyle başlarsan öyle gidiyor değiştirince pişik oluyor çoğu yeğenlerimden biliyorum
Hahaha geçen gece ben de doğum sancısı çektim doğum yapıyordum, 2 doktor ile takip ediyorum bu ara normal doğum yapsam doktorum gelir mi diye ve olanakları için 2 hastane arasında kaldım da ondan heralde
Çok erken başladık doğumlara

bende burayı takip etmeye çalışıyorum ama kadar konusma oluyor ki kaçırıyorum bi ara doğurdunuz sandım

Aynen ondan aldım 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara aldık Başta neyle başlarsan öyle gidiyor değiştirince pişik oluyor çoğu yeğenlerimden biliyorum

Çok erken başladık doğumlara
sana kötü bir haberim var şimdi denk geldim. sanki burada fiyat daha uygun gibi
bende burayı takip etmeye çalışıyorum ama kadar konusma oluyor ki kaçırıyorum bi ara doğurdunuz sandım
hahaha bizim grubun çenesi biraz düşük :)

Yok benim aldıklarım tanesi 0.49 kuruşa denk geliyor karlıyım hala

Reactions: kdv
Kızlar sizdede uyku çok var mı sabah uyandığımdan beri kaç defa uyudum gözümü açamıyorum bıraksalar akşama kadar uyuyacağım
Ben çalışıyorum. önceden uyumak için 40 takla atan ben eve gittiğim gibi uyuyakalıyorum. ofiste deayakta uyuyorum resmen. zaten uykuyu çok seviyorum aşırı işime geldi

Ben çalışıyorum. önceden uyumak için 40 takla atan ben eve gittiğim gibi uyuyakalıyorum. ofiste deayakta uyuyorum resmen. zaten uykuyu çok seviyorum aşırı işime geldi

Bende seviyorum ama bu çok fazla geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…