Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yani eğer durumunuz çok çok iyiyse bizi 2 2bucuk sene bez parası zorlamaz derseniz efsane güzel, ama maddi olarak bize çok külfetli gelince değişelim dedik. Bu defa da bebisin popisi buna alıştığı için başka bez kullanamadi. Bırakana kadar premium care kullandık, ocağımıza incir ağacı dikildi:)) tabii canı sağ olsun kızımın❤ yine de bu defa sleepyden baslayacagim kismetse

Kızlar sizdede uyku çok var mı sabah uyandığımdan beri kaç defa uyudum gözümü açamıyorum bıraksalar akşama kadar uyuyacağım
Bende yok ya
Kalp atışı duymaya son 20 saat
Kafayı yemiş olabilir miyim
Biliyorum belki 7. Ya da 8. Haftada da duyulabilir ama yarın duymazsam üzülürüm diye korkuyorum.
Duyarsınız bence

Kaç haftalık oldunuz şu an?

Bu cuma da erken olur bari haftaya cuma olsun 2 hafta sonra olmuş olur Aslında 10 günün kalmış beklenebilir

Kızlar, bugün 8 hafta 3 günlük olduk.
Hastaneden geliyorum.

Lavaboda idrardan sonra lönk diye kıpkırmızı bir kan pıhtısı düştü.
Aklım çıkıyordu.
Hemen ayaklarımı kaldırıp uzandım.
Eşimi ve doktorumu aradım, hastaneye gittik.

Spekulumla da probla da baktı doktor, bir şey göremedi.
En son karından bile muayene etti.
Belki küçük bi polip vardır, o düşmüştür dedi.

Çok şükür, bebeğim gayet sağlıklı.
3 günde 34mm büyümüş.

Rabbim yavrularımızı aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin.

Kaç haftalık oldunuz şu an?

Bu cuma da erken olur bari haftaya cuma olsun 2 hafta sonra olmuş olur Aslında 10 günün kalmış beklenebilir
6+5 im şu an cuma kalp atışını duymuştuk. Randevum haftaya cumartesi zaten. Mantık çerçevesindeki hareket randevuyu beklemek Ama bazen böyle bir dürtme geliyor

Kıyamam sana tahmin edebiliyorum ne kadar korktuğunu
Ama çok şükür bak bebiş sağlıklı büyüyor
Olabiliyor demekki böyle kanamalar. Kan içeride birikip pıhtı şeklinde düşmüş muhtemelen.
Uzan dinlen canım bebişin sağlıklı

Çok korkuyorum böyle durumlardan
Allah'ım sen kimseye gösterme.

Benim 26 kasımda

Bayaa korktum yaa..
Çok şükür canım.
Evet, muhtemelen pıhtı gibi bir şey oldu.
Yatıyorum, kaldırdım ayaklarımı havaya.
Çok teşekkür ederim.

aa olsa da veremem o kadar para :) deli işi resmen. ben çocuk doğar doğmaz tuvalete nasıl alıştırsam diye düşünüyorum hahahahaha şaka bir yana. bir pedlere verilen paralara acıyorum bir de bebek bezlerine.
sleepy alayım bende onunla devam edeyim. daha makul fiyatlı.
ay çok teşekkür ederim

çok geçmiş olsun canım korka korka okudum yazılarını
Çok teşekkür ederim canım.
Yani her kanamada yazıp duruyorum buraya, sizi tedirgin etmek değil niyetim.
Olur da benim gibi kanaması olan olursa korkmayın.
Her kanama düşük demek değil.

5+4’teki kanama böyle pıhtı şeklinde değildi, daha akışkandı ve oluk oluk akmıştı.

Hamdolsun halimize.

Bende geçen çarşamba bu şekilde kanama yaşadım İğnelerle yatıyorum

Tabi yazmanız daha iyi en azından karşılaşınca ne yapacağımızı bilelim.

Ayyy okurken ödüm koptu valla. Çok şükür iyi olmasına sevindim minnak kuşun
6+5 im şu an cuma kalp atışını duymuştuk. Randevum haftaya cumartesi zaten. Mantık çerçevesindeki hareket randevuyu beklemek Ama bazen böyle bir dürtme geliyor
Yok yok dürtülme az kalmış Artık ayda 1 çağıracaklar hazır olun 12.haftadan sonra

Bende geçen çarşamba bu şekilde kanama yaşadım İğnelerle yatıyorum

Tabi yazmanız daha iyi en azından karşılaşınca ne yapacağımızı bilelim.
Hemen proluton depot iğne yapıldı hastanede.
Haftada bir onu kullanacağım yine.
Diğer günler progestan iğne.

Sen hangi iğneleri kullanıyorsun canım?

Kızlar sizdede uyku çok var mı sabah uyandığımdan beri kaç defa uyudum gözümü açamıyorum bıraksalar akşama kadar uyuyacağım
Ya ben dün prilam kullanmaya başladım ondan mı yoksa hamilelikten mi bilmiyorum deli gibi uyuyorum 24 saatte 16 daat uyudum uyku uyanıklık birbirine karıştı tövbeler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…