Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım, eskiden kanda görününce bildirim gidiyordu ve arıyorlardı.
Sonra evli olmayan bir kızın evini arayıp kızınız hamile, gelmesi gerekiyor deyince olay olmuştu.
Hatırlıyorum.
Ondan beri özel hastaneler bilgiyi paylaşmıyor olabilir.

Buna benzer bir olay da trafik kameralarında olmuştu.
Adam kaza yapıyor, yanında sevgisi.
Görüntü eve gidip karısı görünce olay çıkmıştı.
Artık sadece şoförün görüntüsü oluyor, yanındakini buzluyorlar.

yaa çok komikti kocaman kafası var

eli kolu hiç durmuyordu doktor çekeceğiniz var dedi

normalde bugün 11+0 ama 11+4 dedi valla bütün günüm aç geçiyo diye çok üzülüyodum demek depodan beslenmiş
Ya maşallah valla.
Aman, hareketli olsun.
Boşver.

Eee, tekrar ne zaman çağırdı?

Benim doktorum da alttan bakarken bir zarsrı yok demişti çevremden duyduklarımdan korktum bir zararı yokmuş radyasyon bile yaymıyormuş araştırdım. Sadece uzun sure dupplerde bakılmaması lazımmış galiba. Bence televizyon daha çok zararlı o direkt radyasyon yayıyor buna dikkat edilmeli

Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin.Çok tuhaf.Memleketim yinede olumsuzluklara rağmen güzel istedigin an git kimse niye geldin demez acile git özele git ücretler abarti değil.

Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin.Çok tuhaf.Memleketim yinede olumsuzluklara rağmen güzel istedigin an git kimse niye geldin demez acile git özele git ücretler abarti değil.
Amin hepimiz inşaallah sağ salim alırız kucağımıza teşekkür ederim.
Evet her yerin kendine göre artısı eksisi oluyor mecbur ayak uyduruyoruz :)

Bende dün çok yedim kuzum ama rahatsız etti beni yine yerim ama daha dikkatli az yerim. Bende çok severim kizartmayi kızartılan her şeye bayılıyorum

Reactions: kdv
Güneşle bitse benim vücutta fazla çıkmalı. Deniz kenarında yaşıyorum. Bütün yaz sürekli deniz güneş. Ama çok düşük. Liseden beri hep böyle. İlaçla düzeliyor. İlacı bırakınca hopp dibi görüyor.

Aynenn canım doğruu

Aynen cnm Demir eksikliği genelde herkeste çıkıyor bakalım ocean marka d vitamini yazmış tuhaf geldi ocean marka yazması kullanan varmı acaba burda… ben filenin civarındaki sitelerden birinde oturuyorum canım sen ne taraftasın

Reactions: Jou
File neresi acaba ben tepe tarafıı na yakın biyerde sitede oturuyorum kuzum ocean bende kullanıyorum bak bana bunu verdii

Eklentiler

• IMG-20211025-WA0012.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 36
Ben yarın sabah 9.30 da gidiyorum sadece kan mı alıyorlar ?

Ocean marka iyidir ben çocuklarımda hep bunun d vitaminini kullandım katkısız olduğunu söylüyolar ama anlamadığım demir eksikliğine neden d vitamini vermesi güneş d vitamini için lazım demir eksikliğinde bı etkisi olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…