Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bebeğim ek gıdadan yüzünde hafif kızarıklık oldu alerji
Alerji kremi önerir misiniz kullandığınız
Çok yazamıyorum kusura bakmayın hem bebeğim, hem olaylardan

Bizimde kayinvalidem oturuyor ama burada değiller üstten ısınamıyorum

Bilmiyorum onu eşim bize gelmez diyodu

Kizlar bizim kiz bu aralar elleriyle vurmak istiyor mesala masada masaya vurmak istiyorum
vurmalı oyuncaklarını var mı davul gb fln

Benim minnokta çok seviyor masaya falan vurmayı kucağıma alıyorum masayla savaşıyor resmen :)

Canim en guzel yer iş yerine en yakin yerdir.sen çalisiyodun demi yanliş hatirlamiyosam
Burası hariç her yer iş yerine yakın bizim iş yeri merkezi yerde zaten çok büyük bi il değil. 3 4 tane mahallesi merkeze uzak onlardan birinde oturuyorum şu anda maalesef

Belise önceden önlük kıyafet dayanmazdı şimdi çorap dayanmıyor kızlar sürekli ayak ağızda sizin minikler başladı mı ayağa
Benimki altını açınca çorabı falan çıkarınca hemen ayağı tutuyo ama ağıza götürmüyor daha. Bide kıyafet varken tutmuyor ayaklarını kat kat giydiğinden kavuşamıyor belkide çocuğum

Kız evde niye kat kat giydiriyorsun çocuğu :))

Belise önceden önlük kıyafet dayanmazdı şimdi çorap dayanmıyor kızlar sürekli ayak ağızda sizin minikler başladı mı ayağa
Yok kuzum ya benimki altini alirken ayaklarini tutuyor sadece hatta ben zorluyorum azcik ama nerdeee eskiden oldugu yerden tee ötede bulurdum döne döne giderdi simdi oda yok tembellesti tavanla konusuyor surekli eline buldugunu agzina sokmakla mesgul salyalar o biçim

Evet evet annemin yaptığı süper oluyor da bebeğe hazır alcam malesef en azından 6 ay yetecek kadar. Denediğinde yorumunu bekliyorum
Bu arada benim kv burdurlu onlar eksi tarhana yapio bende pisirmesini farkli yapiyorum salca ve tarhanayi kavurup soguk suyla aciyorum sonra icine biraz kaynayinca sarimsakla nane atiyorum eksiligini aliyor dene istersen o sekilde
Aaaa bu tarifi kayınvalideme söylicem. Onun çorbasını içemiyorum ekşilikten
Kizlar sizce alayimmi bunu karar veremedim ? Egitici köpekcik almistim buna gerek varmi sizce
Ben eğitici köpekçik de almadım ya illa böyle bişey almak gerekiyor mu? Ben sesli oyuncakları hiç sevmiyorum
Kizlar bizim kiz bu aralar elleriyle vurmak istiyor mesala masada masaya vurmak istiyorum
vurmalı oyuncaklarını var mı davul gb fln
Aynıııısııı. Her yere vuruyor pat pat pat. Yüzüme falan bir geçiriyor eli de ağır davul mantıklı, biraz daha büyüsün ben ksilofon almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…