Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kıyamam ya bi rahat duramadı o evde kurban olduğumm benimki corapla bile getiriyo ağzına corabı ıslatıyo resmen cok fena oldu

Kıyamam ya bi rahat duramadı o evde kurban olduğumm benimki corapla bile getiriyo ağzına corabı ıslatıyo resmen cok fena oldu
Valla benim oğlan tembel teneke. Ne karın üstüne dönüyor ne ayaklarını tutuyor. Varsa yoksa çığrınsa bağırsa kendini gezdirse kucakta hoppidi hoppidi.

Harika oluyor canim eminim hep oyle yapip icersin bebiş içinde en kısa zamanda dener soylerim.. aslinda egitici kopekcigi benimki gorunce sevdi o yuzden aldim genelde hışırtılı seylere ilgi duyuyor ama kopekciklede vakit geciriyor şarkılarını seviyor

Davul çalsın bebeler
Gecen çok güldük abisinin elindeki kağıdı almaya çalışıyor dudak da büzük ve dışarı uzamis vaziyette hepimiz koptuk

Kasım da bitiyo resmen 6aylık olcaz

Ay evet çok duygulandım
Gecen eşim dedi ayağının usfune bastiriyorsun dikkat et yok dedim güç vermiyorum bugün
Doktora sordum bastirabilirsin dedi
Yurutec hoppala yok kullanmıyoruz dedi valla günde 15 dk olsa kullanicam

Reactions: Jou
Bak kendi cocuklugunuza inin muhakkak sen ya da eşin boyle huysuz bi bebekti
İndik ona ben çok fenaymışım. Çok huysuz ve ağlakmışım. 11 ay gece gündüz ayakta sallanmışım anacığımın topukları yarılırmış sallarken. Eşim de ayaklandıktan sonra çok yaramazmış

Valla benim oğlan tembel teneke. Ne karın üstüne dönüyor ne ayaklarını tutuyor. Varsa yoksa çığrınsa bağırsa kendini gezdirse kucakta hoppidi hoppidi.

Ay biizimkide yuzustunu hiç sevmiyor
Babasi diyor aksam sennnasil bişisin 2 dk önce agliyodun simdi gülüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…