Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Gecen annemde aynını dedinsana çekmiş çarşafla sallardik seni 1 dk durmazdin
Dedim hatun Allah sana senin gb evlat versin mi dedin bunalinca doğruyu söyle bana
Belki demis olabilirim dedi eşim uysal mis ben cadiymisim

Ahahshj aynı yaaa duygu geçişleri çok keskin. Kahkaha atarken ağlayıverir giç belli olmaz

Ayağıma alıyorum çığlık çığlığa memeye alıyorum ses kesiliyor
Ay yarın 2 veledimde evde oğlusun hasta ilgi ister kız mizmiz ilgi ister annemlere çıkayım dedim bu seferde evdeki düzen olmayınca bunalıyorum

Bak gordun mü,iş gene DNA dizilimine geldi:) başka ne olabilir ki zaten ana babasinin genlerini alacak:)) sana cekmis o zaman sonrasinda sakinleşecek:)

Mini minnacık örümcek duvara tırmanmış içimden bunu söylüyorum durmadan

Ay bide önüne oynasın diye koyduğum plastik kaplari yere fırlatıyor saniye tutmuyor
Ay eveeet bugün su şişesi verdim attı bi daha verdim düşürdü mü acaba diye yok yine attı almadım bu sefer suluğunu aldı yavaş yavaş kenara götürüyor atmaya

Ay iyiyiz çok şükür benim dana mama içmiyor taktiğini buldum uyutup içiriyorum. Ek gıdaya başladık 21 gün oldu azra hanıma kim bakıyor
Oyyy kuzum kuzum..teyzesi sevsunn onu
Azraya şimdilik babası izin aldı bakıyor. Bende akşam vardiyasına geçeceğim çağrı merkezine inşallah. O zaman gündüz ben bakcam akşam babası.

Mama olunca tabi hazırlaması içmezse dökmesi biberonu yıkaması vs var haklısın sweetcim

Eneee eee toruna daha çok tutkun olmaları gerekiyor bu şartlarda Sanırım bir türlü anlayamayacağız her hareket bir şeyleri tetikliyor

Ay ben baya geriden geliyorum birikmiş sayfalar kafamda çatlıyor bugün Kızlar ya sıvı çamaşır deterjanlarının üstünde yazan tarih skt mi oluyor bilgisi olan var mı?

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…