Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ya bende dişten diyordum da valla çok fena kucağımda uyuyor koyuyorum 10 dk sonra uyanıyor falan. Mama içmeme zaten devam ediyor. Sürekli huysuz

Ahahah bencede herkes tanır seni

Ben evde cok iş yapiyorum deyince de kpss çalişsaydin şimdi yardimcın yapiyo olurdu herşeyi diyo,yani çalişiyo olsaydim gene kendisi yardim etmeyecekmiş
Butün adamlar aynıı benimkide sever sever durur sonra bak bak annesi sana bakıyo derr hoopp kucağıma gelir

Ben evde cok iş yapiyorum deyince de kpss çalişsaydin şimdi yardimcın yapiyo olurdu herşeyi diyo,yani çalişiyo olsaydim gene kendisi yardim etmeyecekmiş
Kuzum o işler öyle olmuyo işte be bunu erkekler anlamıyo Ahh. KPSS çalışsan ne olacaktın peki yani devlet memuru olup da yardımcılar fln tutmak biraz imkansız oluyor da

Kuzum ben kpss ile girdim devletteyim ama nerdee yardımcı falan. Çocuktan önce de hiç almadım. Hiç üzülme yani aldığın maaş da eve gidiyor bi de üstüne ev işi yapıyorsun

Kuzum o işler öyle olmuyo işte be bunu erkekler anlamıyo Ahh. KPSS çalışsan ne olacaktın peki yani devlet memuru olup da yardımcılar fln tutmak biraz imkansız oluyor da

Kuzum ben kpss ile girdim devletteyim ama nerdee yardımcı falan. Çocuktan önce de hiç almadım. Hiç üzülme yani aldığın maaş da eve gidiyor bi de üstüne ev işi yapıyorsun

Ewt haklisiniz aslinda işte belki beni gaza getirmek için soylemiste olabilir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…