Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Aynen ben çok aldım pişmanım.vallahi
Simdi kıza abisinin bebek oyuncaklarını dan kullanıyorum 4 tane sesli puset oyuncağı
Mama sandalyesi oyuncaği pedalı motor
Akülü araba bisiklet daha 3 yaşındaki çocuğa bisiklet almışız

Öylee cano yaa yemek nedir sonra ısıtıpda yersin alıştım artık bende ve esim bensizde sofraya oturmuyo alışmısız beraber yemeğe tektek te yiyemiyoruz

Benim kocada ole bazen kiz durmayinxa önce sen ye sonra ben diyor sen sıcak yemeyi ozlemissindir diyor kıyamam ya

Reactions: Jou
Kiz bisikleti iyi yapmissin bosver ne alsan kar hemen zam geliyor cunku.. mama sandalyesi oyuncagi falan iyi bence kiz erkek ne farketcek benimde kızım olursa ilerde almam valla kullansin bunlari

meliyke ben hiç almadım oyuncakk bi anakucağında oyuncağı var toptop bide konusan kaktüs aldım vallahaa muziği çalıyo oynuyo
Bende hep konusan seyler aldim ya kaktüs egitici köpek bide clementoni robot bide 2 3 çıngırak var iste okadar benimki en cok kaktusu seviyor ya sıpa alıp ısırıyor onu titriyo ya hosuna gidio galiba

Kuzum valla boyle çocuklu olup islerini halledebilenlere imreniyorum ben surekli evde mekik dokuyorum o oda bu oda ama hicbirsey yapilmamis gibi
Ben onu da geçtim mekik de dokumuyorum saldım artık. Asla ne iş ne yemek yapamıyorum. Kendi kendine durma süresi max 2dk

Engüzelii yaaa miss gibii oylaanmasıda zaten aynen 3 gün bende pek almayacam cocukbirşeyi görmeyince bilmedikten sonra istemezz

Son düzenleme:
Ben onu da geçtim mekik de dokumuyorum saldım artık. Asla ne iş ne yemek yapamıyorum. Kendi kendine durma süresi max 2dk
Durmuyorlar bacım valla iyice oyun kucak delisi oldular nasil olcak bilmiyorum allahtan mutfakta mama sandalyesinde duruyor yoksa ac kalcaz

Bizde çalışıyoruz diye kendimizce çocuğu mutlu ediyoruz sanıyorduk vallahi simdi her hafta pahalı pahalı oyuncaklar istiyor
Gerçi biz maasimiz yatınca diyoruz
Anne oyuncak bütçemiz var mı diye sorar
Canısı oyuncak sektöru tekstil sektörunden daha fena.cook pahali,mikroskopla gorünen oyuncaklar 200 tl den başliyo

Kv aradim c.tesi bana gelirmisin sen oğlana bak ben temizliğimi yapayim diye baktigi cocugu birakmazlarsa gelcekmis anlamadiğim nokta her yere o cocukla gidiyo hatta sehir disina bile gitti 1 hafta kaldi onunla mecburen annesi calisiyor kimseyi bulamadi kadın ozamanlar.. cocuk duruyor bana gelince durmuyor mınzır bu diyo bende onlara gidince yemek yaparken falan hep oglana o bakio indirmiyor kucagindan ozamanda yanimizda oluyor cocuk kiz ben cok safım ya tamam anne dedim kapattim sevilmiyorum sanirim

Sevilmek degil işine gelmiyo sana gelmeye
Nankörr yaa neolcak gelse baksa 1 2 saat bi sevap alsa h.ayvon karı

Aynı aynı öyle diyo
Kız benimki cok fena o zaman..sabahtan beri yaptiklarimi saysam bana ağlarsin kahvaltı,temizlik,iki cocugu yikadim,kizima ödevlerini yaptirdim,miniği oyaladim,2 kere uyuttum kaldirdim,şuan kahve yapiyorum,benim koca uyandiğindan beri ayni koltukta uyuyo arada uyanip ne kadar gürültü var deyip tekrar uyuyo

Sevilmek degil işine gelmiyo sana gelmeye
Nankörr yaa neolcak gelse baksa 1 2 saat bi sevap alsa h.ayvon karı
valla ne bilim kuzum ya artik yoruldum yalnızlıktan sağlık olsun napalım lafa gelince herkes çok iyi ama icraat yok

Bahahahahaha okudukça yoruldum ama cano yaa çikmasaymış izne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…