Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

bilmiyorum kız annenin güzelliğini alır derlermiş o da işte sivilce basması lekelenme falan

sanki gönlünden geçen de o gibi hem gönlünden geçen olsun hem de sağlıkla doğsun

Evet canım, hamur işleri de glikozu yükseltiyo maalesef.
Ben ekmeği bile ölçülü yiyorum.
5 günde 1 ekmeği anca bitiriyorum.
O da kepekli, tam buğday falan.

valla ben yiyorum her gün neredeyse :) ya öğle yemeklerinde çıkıyor tatlı ya da akşam yemekten sonra gömüyorum :) ilk tahlillerim temiz çıktı ama baklım bir sonra ki tahlili doktor ne zaman isticek
Kız valla gönderebilsem sana
Neyse sabret gari akşam yersin
ediyorum ediyorum :) :)

Valla ben her sabah tahin pekmez yiyorum. Kuru incir kuru kayısı yiyorum bazen. Bazen çikolata dün dondurma yedim ondan önce cheesecake

-C-A-N-A-N- kız ne üzgün oldun kötü bişeyim mi var
Yani sivilce ve lekelenme güzel bir olay değil sonuçta.
Benim totomda ve sırtımda sivilce çıkmaya başladı.
Bugün sordum hemşireye, çok normal, hormonlardan dolayı olur dedi.
Bi de ekstra progestan iğnelerim var, onlar da yaparmış.
Bence yatmaktan da oluyo ama öyle bir şey söylemedi.
Ama merak etme, hamilelikten sonra hepsi geçiyormuş.

Evet canım, hamur işleri de glikozu yükseltiyo maalesef.
Ben ekmeği bile ölçülü yiyorum.
5 günde 1 ekmeği anca bitiriyorum.
O da kepekli, tam buğday falan.
Heeehh bide ekmekk ekmek te pek yediğim yoktu hep tambuğday yiyordumm şimdi istanbuldaydık geçen istnabul hal tambugday ekmeği var halkekmekte alıyorsun ya o daha iyiymiş 2 paket halam verdi elinde okadar vardı aklımada gelmedii gündüz almak bidahaki gittiğim 4 5 alcam o doyuruyo iştah kapatıyor resmen şuan yaban mersini meyvesuyu içicem organikten almış eşim o cok faydalıymış sekeri dengeliyormuş bak bigün alabilirsen

Ayy evet allah'tan boynumda çıkıyor çoğu bakalım doğuma kadar palyanço olmasak iyi

Aaa, alayım ben de.
Annemler Cevizli’de halk ekmek fabrikasının dibinde oturuyor, ben Çamlıca’dayım.
Evlendiğimden beri hiç halk ekmekten almadım.

Yaban mersini suyu mu?
Hiç içmedim, tadı neye benziyo?

Hahahaha sus beee git iç turşu iyidir bak haaa çok faydalıı şuan organik yaban mersini içiyorum kuzum şekeride dengeliyormuş çok faydalı bigün alabilirsin
Canım hiç bişey istemiyor o kadar çok yiyecek stok yaptım ki elim hiç birine gitmiyor kız ultrason resmini yüklesene bi merak ettim boyunu bendekiyle kıyasliyim

Reactions: Jou
Canım hiç bişey istemiyor o kadar çok yiyecek stok yaptım ki elim hiç birine gitmiyor kız ultrason resmini yüklesene bi merak ettim boyunu bendekiyle kıyasliyim
Kız benimki çok minnakkk ya aha bak maşaallahhh deyin hele 7 haftalıkken bu

Eklentiler

• IMG-20211101-WA0002.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bişey sorcam şimdi ben bugün 7+0 oldum. 7+1, 7+2 falan olduğumda 7 haftalık mı oluyorum 8 haftalık mı? Bu konuyu kavrayamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…