Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bişey sorcam şimdi ben bugün 7+0 oldum. 7+1, 7+2 falan olduğumda 7 haftalık mı oluyorum 8 haftalık mı? Bu konuyu kavrayamadım daha

7+0 dan 7+6'ya kadar 8. haftanın içinde oluyosun, buradaki bizim profillerin altında yazan haftalar da ona göre ayarlı

ben şimdi bugün 11+0 oldum yarın bende mesela orada 12. haftanın içindesin yazar

8.haftanın içinde oluyorsun canım.
Ama biri sorduğunda 7 hafta 2 günlük de yine de.
Tamamdır canım
7+0 dan 7+6'ya kadar 8. haftanın içinde oluyosun, buradaki bizim profillerin altında yazan haftalar da ona göre ayarlı

ben şimdi bugün 11+0 oldum yarın bende mesela orada 12. haftanın içindesin yazar
Evet fark ettim onu buradaki haftalar ona göre ayarlı o kafamı karıştırmıştı anladım şimdi. Bakalım bir kontrole daha gideyim bebişim göreyim Allah’ın izniyle ben de ekleyeceğim günlüğü

Benimki vajinal ve sağda, bana erkek diyor Ramzi.
Ama doktor fıstık dedi bebeğime.
Ben de kız hissediyorum.

3 tane kız yeğenim var, biri daha 3 haftalık.
Belki de ondan hep kız diye düşünüyorum.
Bu instagram daki cinsiyet tahmini bana bir kız bir erkek olacak göreceksin dedi hayırlısı bakalım o neye göre bakıyor acaba

Kızlar Merhaba,
Ben bebişi tek zannederken pazartesi günü tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu öğrendim.
Büyük bir şok ile eve geldim gecesinde kanamam oldu acile gittim bebekler iyi ama progestan verdi. Fitil şeklinde kullan dedi. sabah eve geldik kanama durup tekrar başlayınca tekrar korkup akşam tekrar gittim ve şükür ki bebekler iyi ama progestana devam dedi. Ara ara kanama geliyor ama yoğun değil. Benim gibi yaşayan var mı? Tekrar mı gitsem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…