Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy Allah yardımcın olsun kuzu çok iyi anlıyorum seni valla
Aaa bu da ben deli gibi sevdiğim kolanın bir yudum alamıyorum çok aşırı tatlı geliyor artık
Asla içme çok asitli bebeği parçalıyor daha yeni olduğu için doktorum limonata iç zarari yok dedi

Evet kuzum yaa, gebelik şekeri bambaşka bir şey zaten.
Tamam tamam, yemem bir daha.
İğnelerime bir de insülin iğnesi eklensin istemiyorum.
Yaniii neolursa olsun ben seni düşündüğümden dedim seninki gene 92 de ben börek poğaça yedim hep açma yedim canım istiyordu kahvaltıda zaten onlarda magarinvar seker var fazla hem tuz var maya var hersey olunca öyle oldu yemeseydim böyle başıma iş gelmeyecekti birden yükseldii bünyemiz aynı değil mesela belki senin yükselmez ama benim yükselir herkesin bünyesi farklı olunca bilemiyoruzz bakalım 1 ay sonra neolcak belki ister bidaha tahlil istiyolarmı acaba

Asla içme çok asitli bebeği parçalıyor daha yeni olduğu için doktorum limonata iç zarari yok dedi
Kız niye parçalasın, bebek midemizde değil.
Maden suyu da en az kola kadar asitli, onu öneriyorlar mesela.
Ama kolada çooooook fazla şeker ve kafein var, içmemek lazım.

Fındık değil de ara öğünlerde ceviz ve badem yiyorum ben canım.
Ama kavrulmuş yiyorum maalesef.
Kavrulmamışı midem almıyo.
Dolapta kuzu kuzu yatıyor elim gitmiyor inan bana kalsa aç aç geçincem bide benim bir değil iki tane aşırı yememe yüklenmem lazım

Kız valla gönderebilsem sana
Neyse sabret gari akşam yersin

Kız niye parçalasın, bebek midemizde değil.
Maden suyu da en az kola kadar asitli, onu öneriyorlar mesela.
Ama kolada çooooook fazla şeker ve kafein var, içmemek lazım.
Kız bebeği düşürüyor hatta bu yurtdışında kadınlar bebeği olmasın diye içiyormuş

Yok yok, çok haklısın kuzum yaa.
Tatlıyı abartmamak lazım.

Ben şu kanamalar geçsin, sabah yediğim 5 kayısıyı bile azaltmayı düşünüyorum.
Şu an kabız olmamam gerektiği için yiyorum.

Sağlık ocağındaki hemşire meyveyi tek başına yeme, meyve şekeri çok fazla.
Yoğurt, kefir veya ayranla birlikte ye dedi.

Kızlar cildim o kadar berbat ki şuan . Siyah nokta falan da doldu. Ben sirenolun temizleme jeli var temiz içerikli onu kullanıyorum ama tonik de kullanmam lazım şu siyah noktalar için kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…