Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hehhh aynenn ben meyvede yiyordum yediklerim hep bunlar 5 6 hartalikken yedimm tahlill yapıncada aman allahımm şekerrr hiç beklemiyordum doktor dedi meyvede şekerleme yapar yeme dedii hep yoğurt tüket bolbol dedii bol sebze hiç sevmem zaten sebze arada yerdimde çok aramam yanii eşim yiyo diye yiyordum busefer başıma geldi ye ye oldu sebze

yaa çok komikti kocaman kafası var

eli kolu hiç durmuyordu doktor çekeceğiniz var dedi

normalde bugün 11+0 ama 11+4 dedi valla bütün günüm aç geçiyo diye çok üzülüyodum demek depodan beslenmiş
çok sevindim canım senin adına bende acım valla ya. bugün de ilk defa afedersiniz istifra ettim umarım ilk ve son olur

Aynen canım, ben de hiç beklemiyordum.
Çoooooook nadir kahvaltıda canım bal veya pekmez istiyo, kahvaltıda bile tatlılara el sürmüyorum.
Baya şaşırttı kan sonucum.

batıl bi inançla geri dönüyorum sana; kızın olacak galiba
Ciddi misin. ya varya benim hamilelik haberimi alan herkes kızın olacak falan diyor bana. İstemsiz fıstık napıyorsun diyenler var. Bende kız olarak rüyamda görmüştüm. Sende beni hiç tanımadan böyle söyledin bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla

Aynen canım, ben de hiç beklemiyordum.
Çoooooook nadir kahvaltıda canım bal veya pekmez istiyo, kahvaltıda bile tatlılara el sürmüyorum.
Baya şaşırttı kan sonucum.
Evettt ben bide hayatımda şekerle aram yoktu kuzumm tatlı da çok nadir ederdimm ee çayımda hep sekersizz bunasıl oldu eşimde cok şaşırdı hatta doktorada dedii açmalardanda olabilur dedi bi onlar değil dedii hakkat hep öyle ederdim eşim seviyo diye ederdim bende ederim yerdim kek aburcuburlarada alıştirmıştı benii esimde hiç beklemiyordu ben zaten mümkün değil şekerle aram hiç yoktu

Doktorum ayarladi. 6. Haftada doktora gittim. Kalp atisini duydum. Vajinal muayene sonrasi kanamam oldu. Sonrasinda ertesi gün yine doktora gittim. Hem serum hem de igne yapildi. Simdi haftada bir serum ve igne veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…