Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kiz bisikleti iyi yapmissin bosver ne alsan kar hemen zam geliyor cunku.. mama sandalyesi oyuncagi falan iyi bence kiz erkek ne farketcek benimde kızım olursa ilerde almam valla kullansin bunlari

Vallahi kuzum ole erkek kız hayat pahalı kullanacaklar

Çok haklısın sustum

Abovv maşallah kız 7 aylık oldu minikim aha daha 2 gün önce çıngıraklı topla çıngıraklı aslan aldık çocuğum sadece onlarla oynuyor

Kiz bende ilk bebede ole geç aldım sonra aştık kendimizi
Bizim kiz kendi oyuncaklarindannziyade abisinin araba ve robotlarına daha takik

Canısı oyuncak sektöru tekstil sektörunden daha fena.cook pahali,mikroskopla gorünen oyuncaklar 200 tl den başliyo

Vallahi öyle kuzum bizimkininnkuran töreni için oyuncak aldık 250 tl hulk buster mis hulk bitti o basladi sonra doğumgunune 200 tl
Neyse geçen çocukların eksikleri için lcw gittik eşim kasada bizde bekliyoruz kenarda oğlum o kasaya koyuyorlar ya cocuk görsün alsınlar diye oyuncakları
Neyse anne sadece bakicam almicam dedi
İçimden dedim aha yandık
Sonra geldi anneeee bunu alabilir miyiz baban kasada işi bitmiştir dedim babasını gördü baba alabilir miyim babasıdatekrsr rica etti aldı fln sonra gelmiş bağırıyor
Babacım söz veriyorum derslerime çok caliscam Neyse ben gülünce neden gülüyorsun o benim isteğimi alıyor bende onun istediğini yapicam tabiki dedi

Ewt haklisiniz aslinda işte belki beni gaza getirmek için soylemiste olabilir:))
Bence asla gaza gelme zira bende Öğretmenim ama borç harç derken temizliğe bayanı bile yeni almaya başladım Ahh ne güzel olurdu yardımcılar olsa hatta gece de bakan yardımcı olsa fln

Tv ünitesinin alt rafi çıkmış cinar ne yaptın oğlum bununbole dedim
Ben bisi yapmadım öyle beni istediğin gibi suçlayamazsin dedi
Ula bu cocuk harbi büyüdü galiba
Ahh bunların lafları 2016lı mı kuzum. Bnm de kız bu yıl fena laflar söylüyo 2016lı. Odasına bile karışsam anneeee burası bnm odam herkesin sorumluluğu var karışamazsın diyo ya

Bence asla gaza gelme zira bende Öğretmenim ama borç harç derken temizliğe bayanı bile yeni almaya başladım Ahh ne güzel olurdu yardımcılar olsa hatta gece de bakan yardımcı olsa fln

Bende 7 yıldır evliyim saysan 7 kere anca bi gerekçeyle
Benim çağırmama sebebim hem bütçesel hemde hep peşinden iş yapmam
Ama bu sefer ise başlayayım haftada bir istiyorum vallahi 2 çocukla olmuyor

Ahh bunların lafları 2016lı mı kuzum. Bnm de kız bu yıl fena laflar söylüyo 2016lı. Odasına bile karışsam anneeee burası bnm odam herkesin sorumluluğu var karışamazsın diyo ya

2016 Ekim kuzu
Ya gerçekten mi şaka gibi yaa yerim onları ben
Tuvalete giderken bu aralar benim disarda beklememi istiyor güneş gelmesin görmesin sakin beni diyorneyse bugün dediki sakin aklından ya bu çocukta hala tek başına Tuvalete gidemiyor diye geçirme dedi ben yine şok

Canim aslinda gaza gelsem fena olmazdi ama unv de kendimi hep özelde çalişirim diye hayal ettim,yasadiğim şehir,şartlar vs uygun olmadi.kpss ye de kendimi hiç vermedim:)) acaba çalisiyo olsam yardimci tutar miydim onu dusunuyorum 2 saattir

Ewt yaa o lcw nin kasaya yakin yerlerdeki ivir zivirlara ben de gicık oluyorum,ben kendime biseyler almamak icin zor tutuyorum

Kiz bende ilk bebede ole geç aldım sonra aştık kendimizi
Bizim kiz kendi oyuncaklarindannziyade abisinin araba ve robotlarına daha takik

Ay umarım sonra bizde öyle olmayız genelde öyle yapıyorlarmış :))

Bende 7 yıldır evliyim saysan 7 kere anca bi gerekçeyle
Benim çağırmama sebebim hem bütçesel hemde hep peşinden iş yapmam
Ama bu sefer ise başlayayım haftada bir istiyorum vallahi 2 çocukla olmuyor
Ya sorma 2çocukla hiç olmuyo dimi hele haftasonları hepsi evde olunca bn felaket yoruluyorum. Bnde ayda 1en azından alacaktım artık ama bnm koca yine bi borca girdi. Bn inş iznim bitip çalışmaya başlayınca dediğin gibi sürekli düzenli alcam. Aslında düzenli alsak peşinden iş yapmamıza da gerek kalmaycaka kuzum

ooo büyük laflar ediyo bak sen paşaya be.
Bizde 2016 Eylül canım

Yok bacım tutamazdin emin ol borcunuz fln varsa hele hiç tutamazdın. Ama tabi eşinin işi çok iyidir kazanıyordur fln orası ayrı ama o da standart gelirliyse zor bu devirde yardımcı tutmak
Bn şimdi seneye başlayanında bebeğe kim bakacak düşünüom ya bakıcılar bile artık sigorta istiyo

Başka türlü yerim baaahhhhh

Bebiş napar
Evet ya bende dişten diyordum da valla çok fena kucağımda uyuyor koyuyorum 10 dk sonra uyanıyor falan. Mama içmeme zaten devam ediyor. Sürekli huysuz

Ahahah bencede herkes tanır seni
Of aman ya bitsin artık atakları. Dişi çıktı mı tamamen. Kız benimki hala dönmüyor

bugün uyumamakta zirve yaptık. 7de uyandı, ilk uykusuna 4te daldı sağ sol yatarak ayakta gezinerek emzirme, bebek arabasıyla dışarda dolaşma, kanguruyla dolaşma hepsini denedim. yarın bunu deniyim. uyursa duacınım
bugüne kadar iyiydi gerçi yaa şu rutinden sonra 5-10dk da dalıyodu. bugün coştuk. kötü başlayınca kötü gidiyo tüm gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…