Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ee alaydıda elinden o süpüreydi işine karışacağına
1 saat zaten ideal cano mesela dün 2 saat uyudu aralarda hep ve daha az saatlere çekmisti bugün boyle oldu meseladegisiyo

Aynen beybi sonradan baktım da uyku durumlarına doğruymuş artık öyleymiş

Onu bir süre Beliste yapmıştı dişleri kaşınıyor ya ondan öyle yapıyor. Sık sık diş kaşıyıcı veriyor musun
sürekli veriyorum. diş kaşıyıcıya da sinirleniyor valla
Canim o kakadan rahatsiz olduğu icin surekli emmek istiyodur.anne sutunde normal ama yine de rahatsiz ediyo.fitil felan onermedi doktor oyle mi?
lekelenme oluyo bikaç gündür ama yapmıyo dedim. işte rengini kıvamını sordu lekelenmenin. cıvık ve açık sarı diyince hiçbi şey vermedi valla.
ama önceden de hep uyurken memeyi istiyodu. rahatsız olmuyodur umarım yaa, hep böyle olduğundan ayırt edemedim
sen ben yunsev top 3üz zaten ama benim bebişim gece uyuyo hakkını yemeyim (bugün çok söylendim diye üzüldüm yaw şimdi de)
Ooyyy erkekler böyle olayy zaten yavv ama inan 15 dk emzir daha emzirme 2 3 saat sonra emzir anca acıkırlar yanii öyle düşün meme verince hep alır benimkine versem gene alır çünkü başka işleri yok
benimkinin 2 saatte uykusu geliyo, uykusu gelince hiç emmek istemiyo, direniyo ondan uykusu gelene kadar ne kadar emzirsem kar diye hep veriyorum ben de. benim bebik de bi deli ya, meme verirsin almaz, ama memesiz uyumaz
Aynen humana yapıyorum uyudu diye daha bir yudum almadan açıyor gözlerini napicam bilmiyorum
ben de geçen yemek yapayım dedim, soğanın kabuğunu soydum uyandı ellerimi yıkayana kadar uykusu da kaçtı. artık hiç kalkışmıyorum valla.

Her bebek farkli be cano vallahii allah yardımcımız olsunnn cidden gerçekten zor şu uyku düzenleri

Sen tutmazdın tutsan arkadan bi posta da sen geçerdin

Ben etmedim yeni okudum
Vallahi ya kacgündür sesimi çıkarmadım kimseyede demedim bugün hadi sordu diyeyim derken uyuyamaz oldum busaat oldu uyu uyan sallıyorum hep yanindan gidince uyanıyo kokumamı alıştı iyice anlaamdım o uyudumu bende uyurdum hemen

Canısı erken yatirdigin icin uyu uyan yapiyodur.12-1 de uyusa gece baygın gibi uyur uyanmazdı:) benimki de oyle oluyo

Olabilir belki de

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…