Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yaw benimki oyuncaklara da atarlı ağzına götürmeye çalışıyo, hırslı hırslı çiğniyo, sonra da sinirlenip ağlıyo

Onu bir süre Beliste yapmıştı dişleri kaşınıyor ya ondan öyle yapıyor. Sık sık diş kaşıyıcı veriyor musun

Canim o kakadan rahatsiz olduğu icin surekli emmek istiyodur.anne sutunde normal ama yine de rahatsiz ediyo.fitil felan onermedi doktor oyle mi?

Aynen canım baya rahatsız ediyordu yavrumu sığmıyordu artık rahat hareket edemiyordu
Pohluuu
Iyi ettimm heeee iyikide getirdim bak aninda bitirdin işi helall

Işte 15 dk emzir bırak dahada verme zaten mumkun degil hemen daha acıkmaz biyerden yanlis yapıyoruz bazen

Ay inşallah ise yarar canim benimki ya ayakta duracak ya da memede diğer türlü hiç uyumuyor 3 gündür bunu açıyoruz uykusu daha derin oldu

Aşkolsunn sana yavvv ben dua attım sana onla derin uyku eder dedim püü sanaa tabi görümce dediyse hemen şip diye aç ben neyim ulann burda

seni, jou yu, melikeyi okudukça delirecem ben yarım saat yemek bile yapamıyorum. nası oluyo bu iş yaa. 6 aydır sıcak çay içmedim o derece
Ben de ben deee
Uyutmayınca kesinlikle daha kötü oluyor. Sonu yok ki bi ara 8 9 saat uyumuyordu daha huysuz oluyor. Mücadele ile 2 3 saatte bir uyutuyorum daha iyi
yaw benimki oyuncaklara da atarlı ağzına götürmeye çalışıyo, hırslı hırslı çiğniyo, sonra da sinirlenip ağlıyo
Ahshdhdh aynı yaaa oynarken bile yanında tetikteyim, elinden düşürse ağzına götüremese vay halimize

Gündüz uykuları nasıl peki senin minnokunda azaldımı uyku süreleri
Evett cano duzelttim şükürr 3uyku yaptım artık bugün
SABAH
06.48 uyandı
09.00 uyudu
10.15 uyandı

ÖĞLEN UYKU
11.40
12.20

2ci UYKU
14.07 uyudu
14.49 uyandı
3 UYKU
15.30 uyudu
16.15 uyandı

GECE UYKUSU
19.00 uyudu

Haklısın kuzum her gelişinde duzenli bir yer yapacak daha rahat ederiz vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…