Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evett cano duzelttim şükürr 3uyku yaptım artık bugün
SABAH
06.48 uyandı
09.00 uyudu
10.15 uyandı

ÖĞLEN UYKU
11.40
12.20

2ci UYKU
14.07 uyudu
14.49 uyandı
3 UYKU
15.30 uyudu
16.15 uyandı

GECE UYKUSU
19.00 uyudu

1er saat he aynı Belistoş gibi önceden ne uyurdu be :) neyse ki bu süreler bize yetiyor

Reactions: Jou

Bakıcılar çok fazla istiyor ya
Bende kimseyi bulamadım genelde kendi evlerinde bakmak istiyorlar 6 bin istediler yemesi içmesi ayrı gidecek
Ocakta işbaşı yapicam yarı zamanlı hakkımı haftanın 2 günü kullanmayı planlıyorum eşimle dönüşümlü 2 Ay bakicam marttan itibaren annem bakacak

seni, jou yu, melikeyi okudukça delirecem ben yarım saat yemek bile yapamıyorum. nası oluyo bu iş yaa. 6 aydır sıcak çay içmedim o derece

Aynen humana yapıyorum uyudu diye daha bir yudum almadan açıyor gözlerini napicam bilmiyorum

Benimkide ayakta olsa bile memeye bor şekilde geliyor gözler kapalı ağlıyor dddigin gb o an vermezsem uyanip huyszlasiyor

Canim bugün keyfi yerindeydi cok oynadık güldük uykusu geldi ama oyunları oyalandi direk uyutmaya gittiğimde 5 dkndaldi normalde dalamazdi benimki inşallah duzelirler bole bole

Bende gaza geldim evi süpürdüm
Ama alt komşu.ile anam geldi ole
Yani kiz yine kucaktaydi
Komsjmda inanılmaz titiz diyorki halinin altlarına süpür halinin alt tarafını supur
Supurgeye gelen tüyleri kılları al içine çektir
Ula birazdan siz gitceniz ya da bu bebe aglicak geri kaLan yerleri siz mi supurceniz
Hadi onu geçtim iki yer çek süpürgelerine kılları al bu ne iş mi.biter en son yapılır la bu dedim

Aşkolsunn sana yavvv ben dua attım sana onla derin uyku eder dedim püü sanaa tabi görümce dediyse hemen şip diye aç ben neyim ulann burda

Kuşum vallahi seninkinindinlettim ama ya o zamanlar hazır değildi bilmiyorum
Bunuda söyle actim eşime dedimki arkadaşım göndermişti denedim ama uyumadı
Neyse o denedi Ula baktım uyumuş uyuyor da sonra dedim buradan yürü sevda

Eii eiii görumceninkinimi dinledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…