Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bende yemek yapıyorum 10 dk sadece bensiz uyudu sonrasında kalkış

Almirosda ben de varım diyor
Kiz valla maşallah dedim ayrıca işaretide çaktım.oraya bence ana babanın nazarı daha çok değermiş
Ben ne zaman uykusu düzeldi desem tam tersi olur kocada der açtın yine şom ağzını

Evet bacım doğru bende 8 gb yatiriyorum ama uyu uyan yapıyor mesala 2 kere git gel yaptım Jou
Ben saldım artık erken uğraşmıyorum hiç. Şimdi sallamaya başladım 11 12 bizim uyku saati. Erken de yatırsam bu saati bekliyor zaten. Sabah da 7 kalkış. 7 saatlik uykuda da en az 5 kere uyanıyor

Ben saldım artık erken uğraşmıyorum hiç. Şimdi sallamaya başladım 11 12 bizim uyku saati. Erken de yatırsam bu saati bekliyor zaten. Sabah da 7 kalkış. 7 saatlik uykuda da en az 5 kere uyanıyor

Benimki uyumak.istiyor 8 gb ama yat kalk yat kalk gece derin uyku yok saat başı kalkıyoruz

ben de geçen buraya 5 saat uyuyo gece aralıksız dedikten sonra bi daha 5 saati görmedim ama benimki uyumadan emmediği için acıkıyo ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…