Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aferimm maşaallahh dediysen senden değmedi nazarr
Oyle anne baba nazarı çok değer her üstüne maşaallah diyorum yetmey demekkii

Memeyi bırakmadan çıkartıp koyunca ağlıyor hanımın kendi bırakmasını bekliyorum bazen bekleyemiyorum çekip bırakıyorum ağlıyor tekrar alıyorum emzik almiyor alsa keskemmmmm
Uyku sersemide uykuda da olsa emzik almiyor uyanik

Sabah sabah iyi güldüm ya ben nazar etmem kız çok şükür ama sen bi daha deme
Bugün temizliğim yok
Çamaşırları asmak ve kileri düzeltmek kaldı onlarda yarım saatte şipşak biter bugun ve haftasonu dinlenme modundayım kıçımıda kaldırmayacam vallahaa

Sabah ilk defa belis uyudu da banyoyu yıkadım etrafı toparladım bi yer silme kaldı onu da robotla bi süpüreyimde tekrar öyle sileyim dedim. Hatta haftasonu yemeği de şimdiden mi yapsam

Sabah sabah iyi güldüm ya ben nazar etmem kız çok şükür ama sen bi daha deme
Sende sorma bidaha bana
Sabah ilk defa belis uyudu da banyoyu yıkadım etrafı toparladım bi yer silme kaldı onu da robotla bi süpüreyimde tekrar öyle sileyim dedim. Hatta haftasonu yemeği de şimdiden mi yapsam
Ooooo adamsınn yavvv
Bende sabah bulasıkları bosalttım kirleri koydum
Banyoya lavoba acacağı döktüm su gitmiyodu yıkandığımızda o is tamam kiler ve camasır kaldi simdi girdi yatağa dinleneyeyim dedim 2 birsey kaldı biter dedim hahaahha yemeği cok mantıklı yap 2gunluk neolcak hem dolaba dinlenince daha lezzetli oluyo

Bi değişkenler işte bi gün iyi bi gün kötü
Iki veledimde oksuruyor canim sıkılıyor
Adamlara gitcektim vazgeçtim
Hahahahahahaah öksüruk benide geriyo yaa dün
Eşimde öksürdü baya akşam gelir gelmez zencefil cayı ettim şükür geçti

Geçer inş ya kuzular hasta olmasin,

sen uyku eğitimine mi başlasan hem memede uyumuyosa daha kolay olur belki.
Uyku konusunda yüksek lisans yapan arkadaşımla konuştum da günlük ritmini düzenle uyanıklık sürecini dikkate alarak rutin oluştur önce dedi. Sallama işi sonra ama desteksiz uyku diye birşey yok bebeğin istiyorsa vereceksin dedi. Ağlatarak asla yapma sana çok ihtiyacı var güvenli bağlanma zedelenir çaresizlik yaratma dedi. Şimdi uyanıklık sürecine bakıp çocuğun ritmini anlamaya çalışıyorum mesela sabah kalkınca max 45 dk dayanıyor. Sonraları max 3 saat. Bunları aşarsam uyurken çok ağlıyor yorgunluktan. Geceyi çözsem gündüzlerim fena değil. Ama o yatağa bırak kendisi uyusun denilen eğitimden vazgeçtim şimdilik. Alıp başarılı olan olursa belki düşünürüm
Çoraplardan bende sıkıntılıyım büyük almama rağmen lastik kısımları sıkıyor çok saçmaaa..
Trendyoldan bistil marka aldım canım çok iyi çıktı, indirimden aldım giriyor. Havlu olanlar da çok tatlı. Benim de sorunumdu çorap bacakları çok sıkıyordu
Ne uyudum be akşam 9da uyuyup sabah 6da kalktım
Sus kııızzzz jounun başına gelenden ders almadın mı?
Aaaaa kendine nazar etcen bak demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…