Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hala içmedi dün 20.30 da içmişti
Bazen ne yaparsak yapalım olmuyor Tam bi düzen olurmuş gibi olup çat bozuluyor. Bebekler kendisi belirliyor. Senin kızın gelişiminde de bir sorun yok canım. Belki atak yaşıyordur içesi yoktur. Bana arkadaşım şunu dediğinden beri daha rahatım: sen her gün mışıl mışıl düzenli uyuyor musun, her gün iştahın aynı mı, gün içinde onlar da stres yaşıyor yeni bir şey öğreniyor heyecanlanıyor, bebek bu robot değil yetişkinler gibi onların da iştahı uykusu ruh hali inişli çıkışlı.

Tamam bir daha sormayacam joummm
Dimi bi bakayım ne yapabilirim 2 günlük :)
Nazaaaar nerdesin, gel murphye değ

Aşk olsun ilk defa uyudum bea
Tamam tamam sustum

Arada böyle yapmasına kızıyorum ama günde 4 kez beslenmesi bilmiyorum normal gelmiyor ya valla. Ya bir de mama için uyanıyor istiyor verince içmiyor onu hiç aklım almıyor ablam diştendir diyor. Ben kansızlık ya da b12 eksikliğinden olduğunu düşünüyorum. Kontrolde doktora diycem kanına baksınlar bi. Normalse huyu bu diycem en azından şu an uyanık ama görsen hiç hali yok açlıktan tabi sesi çıkmıyor resmen

Evet evet en güzelini düşünmüşsün. En azından fizyolojik bir sorun olmadığı belli olursa sen de demek ki huyu böyle oldu geçici bir süreç deyip kendini rahatlatırsın. Ama tabi kontrol ettirmek önemli. Ben de sorcam diğer ay doktora ne zaman kan tahlili yapılıp bakılacak acaba merak ediyorum

9.ayda yapılıyormuş normalde sanırım. Demirine falan bakıp ona göre ilacı kesebiliyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…