Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Rabbim şifa versin
Bronşit başlangıcı bizim arkadaşın bebeği çok duyuyorum
Böyle böyle büyüyorlar ama anne babaya zor
Evet canim solunum sıkıntısı varmiş yuksek doz buhar almasi gerekliymis evdeki yetmemis ilerlemis bronsit insallah iyi olur kuzum vallahi zor

Yeğenim de seçici o okulda da yemiyor aç ac gidip geliyor

Bizimkide ilk zamanlar yemiyordu midem bulaniyo diyordu bizimki doğdu doğalı ağzına peynir sürmez bir duru peynir denedim şekilli krem yuvarlak yok öğretmen bigün tadına bak demis midesi bulanmış o zamanlar okula bile gitmek istemedi öğretmeni aradık rica ettik bize kızmıştır işine karışıyor gb oldu ama
Neyse şimdi kaşar peynirle başladık
Yigenin kaç yaşında kuzum

Şimdi değil zaten,ama 7.aydan sonra baya baya yemek yiyolar.hatirliyorum da benim kiz o zamanlar en cok kıymali,tereyağli,erişteli,yesil mercimek yemegini seviyodu:))
İnşallah yer ek gıdayı bari sorunsuz geçirelim sevsin her şeyi zorlamasın. Maşallah ne güzel valla

2018 li. Ama yok asla yemiyor. Diyoruz tadına bak beğenmezsen yeme. Yok bakmıyor bile

Cok kıskandım ya nese nazar değdireyimde bikaç al kilo saka bi yana ne yaptın kız

Dün mesela bisküvili pasta yapmıştım kahvaltı canım istemedi ondan bi dilim yedim akşamda eşim gelince 1 dilim ekmekle kahvaltı türü bişiler yedim. Yani az yiyorum artık kısmıyorumda kendimi canım tatlı isteyince yiyorum ama sadece gündüz yiyorum gibi gibi
Ay ne güldümm hahahahaha iyi ettii geldin üstüme ustüme 3 kilo verdim dedin ohhh aferim belisimeeee

Ek gıdaya başka görürüm seni

Reactions: Jou
Iyi yapıyosunn hep ye ama az ye diyolar mesela 12 den aksam 6 ya kadar istedigini ye ondan sonra hiç yeme
Ek gıdaya başka görürüm seni
Sus suss

aa ben bilmeden doğru bişey yapıyomulum o zaman ben de uyku ritmini tutturmaya çalışıyorum da, olmuyor bi türlü. benim oğluş da sabah uyandıktan sonra max 1 saat dayanıyor. sonra uyutuyorum, çabuk uyuyor. 40dk sonra uyanıyor. ondan sonra tekrar uyutabilirsem hemen, gün güzel geçiyor, uyutamazsam mahvoluyor. mahvolmuş bir günden merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…