Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben dün mesaj attım doktora, çok yoğun geliyo kahverengi lekelenme dedim.
Olabilir, kırmızı olmadığı müddetçe korkma dedi bana.

Ulaşabiliyor musun doktoruna?
İstersen sen de bir mesaj at canım.
Olmadı hastaneyi arayayım. Kırmızı değil pembe kahverengi karışık geliyor ama çok çok az.

Kız bu fotoda 8+0.
Ramzi 6-7. haftalar diyordu.
Yani kesede bebek ilk göründüğünde.
O zaman seninkini kız-erkek diye tahminimi değiştiriyorum.
O Instagram da Ramzi’ye göre bakıyo demek.
O kadına ilk vajinal baktırırken daha 6+3 filandı sanırım dün yine gösterdim kız erkek dedi peki ramzi ne kadar yanıltıyor yada gerçek çıkıyor

Kız bebeği düşürüyor hatta bu yurtdışında kadınlar bebeği olmasın diye içiyormuş
Öyle olsa benim kuzenimin çocuğu olmaması lazımdı. Çocukluğumuzdan beri günde 2.5 lt içiyor. Ama hergün içiyor. Kahvaltıda bile kola içiyor. 2 çocuğu var. Hamilelikte de içti hep. Tek sorun 35 kilo birinde 32 kilo diğerinde kilo aldı.

Ayyy şaka gibi nasıl işkence ediyorlar kendine ben 2 bardak içince bile vicdanım sızlıyor kendime zarar veriyorum diye ilerde kötü olur onlar için

Benim başıma bir iş gelirse meyveden gelecek. Günde minimum 1 kilo yiyorumdur. Hele nar en büyüklerini seçiyorum. Tek başına 1 kilo. 2 kivi, 1 kase çilek, 2 portakal ya da 3-4 mandalin, 1 yeşil elma her gün fiks. Bazen ananas falan değişik bir şey alınca bunlara ek bir de onu üzerine ekstra yiyorum.Korkudan Her gün şeker ölçümü yapıyorum nerdeyse.

Geçmiş olsun canım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah Allah. Benim de yolum uzundu, zordu 3 yıldır. Şükür iyi gidiyoruz, kalp atışını duyduk ama yüreğim ağzımda hala.
Rabbim inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah dualarımdasın valla cinsiyeti öğrenince de yaz merak ettim valla annesini daha cok bekletmesin inşallah

bence narı çıkar hayatından çok ekşi yememen lazım nar çok ekşi ve çok yiyorsun

Benim hiç tatlı göresim yok, ama canım istese yerdim. Bi kerecikten bişey olmaz canım, eğer seversen bitter bulundur daha sağlıklı

Valla ben yiyorum canımın istediğini kısmıyorum kendimi zaten çok şey yiyemiyorum
Kız niye parçalasın, bebek midemizde değil.
Maden suyu da en az kola kadar asitli, onu öneriyorlar mesela.
Ama kolada çooooook fazla şeker ve kafein var, içmemek lazım.
Maden suyu aksine bazik diye biliyorum o yüzden mideyi rahatlatıyor
Kız bebeği düşürüyor hatta bu yurtdışında kadınlar bebeği olmasın diye içiyormuş
Kafein olduğu için zararlı kasılmaya neden oluyor bebeği olmasın diye hiç duymadım
Ayyy ne güzel yaaa kahverengiyse sıkıntı etme
Maşallah
Eki Görüntüle 2950265
Resmin boyutlarını değişince oldu sanırım
Bu karındansa kız
Bu karındansa erkek birinde sağda birinde solda bu
bence narı çıkar hayatından çok ekşi yememen lazım nar çok ekşi ve çok yiyorsun
Ekşiden ne gibi sorun olabilir ki? Narın fazlası zarar rahim duvarını kalınlaștırır

Annem ve bir kaç çevrem hiç önermedi canım

Narı çok yeme kuzu rahim duvarını kalınlaștırır. Bir de ananası araştır ben bi iki yerde görmüştüm düşüğe ve erken doğuma sebep oldu diye yorumlar vardı. Tabi fazlasıdır ama yine de bi araştır.

Bende hiç meyve sevmem ya zorla yerim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…