Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anaamm bende diyorum benim kız niye uyumuyo hep aglamaklıydı 9bucukta uyandıysa 12 de mutlaka uyurdu uyumadı elini kaşıyo biyere baktım bacaklarına oyyy böcük yemiş nasıl yemiş yavvv aslada çıplak gezmiyordu hep pijama vardı üstüne aklınizda bulunsun kızlarr

Karanfilli zeytinyağ etmistim dişleri için onu sürdüm iyice gezdirdim üfledimm sonra benim sütümü damlattım rahatladı uyudu kurban olduğumm

Bizim de gündüz uykuları 40 dkyi geçmiyor. Şaka gibi sanki kurulu saati var tam 40 dk uyuyor
Uyku döngüsüymüş canım, birinci döngüyü tamamlıyorsa ikinciye kendisi geçemiyor. Bizim de 30 35 dk arası tık uyanır ama ben gündüz hamakta uyuttuğum için eeee dediği an sallıyorum bir daha uyuyor 1 saati tamamlatıyorum. 40 dk iyi bir süre bu arada. Bir de şey vardı mesela tam 40ta uyanıyorsa sen 38 dkda burnuna pıt dokunuyormuşsun. Denemedim hiç ama uyku sayfalarında vardı

Kiyamam ondan demekkii
O boceklerin girmedikleri yer yok ki

Reactions: Jou
Kopehhh yaaa elimlen hafif şey ettim ay nasıl gülüyo rahatladı tabii neseki geçtii baya ısırmış
Boyleydii
Eki Görüntüle 3163365

Ay kıyamam ben ona
Pisssssler
Guneside bacağından ısırmışlardi çoraplı pijamaya rağmen uyuz olmuştum
Stilex diye bir krem var kaşintiyi alıyor ben ondan sürüyorum oglana da kıza da aklında olsun kuzum

Heryerden girer nasıl girer gözümuzden kaçar bilmem

Kizzz yarımsaatte geçtii baksanaa

Demek nazar etmemişiz kız o pis böcekler uyutmamış minnoku

1 saat uyusa benimkine yetmiyo valla. 2 saati tamamlatmaya çalışıyorum ben. becerirsem çok tontiş oluyo oğlum, beceremezsem de huysuz bi tontiş oluyo

Evett kizz resme görünce oyleydi benimkindede varr yanak ve gıdığı gıdığı bana çekmiş
Bi totosu küçükk oda babasına cekmiş

Ay inş totosu bana çeker büyük olsun lütfen
Bugün ne pişirsem ?

Ya bende düşünüyorum evde ıspanakla pırasa var kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…