Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bu alerji de olabilir. bende de arada çıkar, bikaç saate kaybolur. oğlumda da oluyo. hatta geçen bezinin içinde vardı, bikaç saate geçti.
Ne gibi olabilirki acaba neyden dokunmuştur ama kaşinıyodu elinlen oraya uzatmaya çalıştı neseki geçti bitti

Hemen birkaç tane model ekledim haftaya indirim günleri var indirime girer kesin.
Bende geçen hafta trendyoldan katia & bony marka buldum yorumları çok güzeldi, aynı zamanda indirimdeydi. Yumuşacık ama çabuk pamuklanma yaptı. 6-12 ay aldım. Tam oldu lastik kısmı hafif iz yapıyor uzunca yaparsam bende katladım geldiği formda kullanıyorum ayaktan kayıyor
Senin bu önerdiğin marka ebatları nasıl sen hangi aylık aldın bebişe..

sweetgirlcandy doktor 9. Ay da kan tahlili isteyeceğim dedi bize

Bizim ev bahçe içinde her türlü böcek giriyor eve sivrisinekten tut bir ara iyi daladı evdeki herkesi

L

Kızartmayı öyle seviyorum ki hergün olsa hergün yerim valla
Bende çok seviyorum ama çok yağlı oluyor hamilelikte fırına alıştım daha çok hoşuma gidiyor. Daha az yağla at fırına offfffff hatta sebzeleri öle birlikte atıyorum yemek gibi de oluyor. Yanına da sarımsaklı yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…